200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150222

Cobra - Roşul şi Albastrul - 20 februarie 2015


Am intrat într-un nou ciclu, noul an Chinez al oii. Acesta este acelaşi timp cînd victoria este atinsă prin suvitate şi nu prin forţă brută:



Fiind în noul ciclu, acum este timpul să eliberăm mai multe infromaţii despre Roşu şi Albastru.

Dragonul Albastru îşi are originea în grupurile secrete Taoiste conectate cu Reţeaua Agarthană. Împreună cu Ordinul Pythagorean (secret) ei au aprins scînteia Renaşterii în Italia:
http://www.gavinmenzies.net/china/1434-2/

Ar pute fi interesant de notat că Leonardo da Vinci abia copia textele vechi chineze pentru faimoasele sale "invenţii".

Nimic altceva nu se mai poate spune despre Albaştri, cu excepţia că unii dintre ei sînt gardieni ai portalurilor.

Dragonul Roşu îşi are originea în forţele militare ale dinastiei Ming.

Archonii au vrut să distrugă puterea Ming. Prima lor lovitură a fost să alunge dinastia Ming de către triburile Manchu controlate de archoni, care au invadat dinspre nord, au ocupat Beijing şi au început dinastia Qing:
Dinastia Qing

Apoi împăratul Qing, Kangxi i-a invitat pe Iezuiţi în China:
Împăratul Kangxi

Dragonul Roşu a lucrat în secret în curtea imperială Qing şi în forţele militare împotriva Manchu şi a invadatorilor Iezuiţi:



Evenimentele care au avut loc la curtea imperială Qing în secolul 18 au avut mult mai multă influenţă în situaţia geopolitică prezentă decît realizează mulţi oameni.

În timpul secolului 19, Rothschild-ii au preluat controlul asupra Chinei prin războaiele opiului:
Originile secrete şi spălarea banilor drogurilor lumii la banca HSBC

Roşii au fost forţaţi să rămînă în profil disimulat, dar s-au deghizat în societatea secretă Eight Trigrams (Opt Trigrame) şi au reuşit mai tîrziu să organizeze rebeliunea Boxer, o încercare de a alunga iezuiţii şi Rothschil-ii din China:
Rebeliunea Boxer

Rothschild-ii au întărit strînsoarea asupra Chinei în secolul 20:
Elitele puterii în China - Illuminati

Majoritatea informaţiilor din articolul de mai sus sînt corecte, cu excepţia faptului că Chiang Kaishek nu a sprijinit niciodată Cabala ci în realitate pe Dragoni.

Aici sînt necesare cîteva explicaţii. Triadele NU lucrează pentru Dragoni ci mai mult pentru Cabală. Oricum, mulţi agenţi ai Dragonilor s-au infiltrat în triade şi recent, unele sau majoritatea triadelor s-ar putea să asiste secret sau nu alungarea Cabalei:
http://www.rense.com/general77/chinsec.htm

Rothschild-ii încă au destul control asupra teritoriului chinez, cu mulţi agenţi infiltraţi în structura guvernamentală, avînd baza de operaţiuni în Hong Kong. Oricum, în ultima vreme, Roşii acordă sprijin tactic Guvenului Chinez să cureţe infiltrarea Rothschild.

Macau este baza de operaţiuni pentru Nobilimea Neagră şi Iezuiţi în China. Henry Breakspear, şeful unei linii de sînge mari a Archonilor, trăieşte în Macau.

Taiwan este baza de operaţiuni pentru multe familii Dragon pozitive. Ele au fost forţate afară de pe teritoriul chinez după revoluţia comunistă.

Familiile Dragonul Roşu îşi au originea în facţiunea pozitivă a rasei Draco. Scopul lor este să înfrîngă duşmanii lor permanenţi - Iezuiţii (de origine hibridă Andromeda/Orion) şi pe Rothschild (Orion black magi). Ei sînt protectori valenţi şi gardieni ai dreptăţii.

E nevoie să se înţeleagă că Dragonii Roşii de astăzi nu sînt aceiaşi soldaţi ai împăratului Ming. Ei au păstrat pasul cu progresul tehnologiei şi au acces la putere militară considerabilă într-un fel care nu va fi descris aici. De asemenea, specialiştii lor de computere sînt suficient de pricepuţi pentru a reseta sistemul financiar global la o simplă apăsare de tastă dacă nevoia pentru aceasta soseşte.

De la începutul Anului Nou Chinezesc Roşii devin mai activi. Ei au propriile lor planuri cu cei patru nesfinţi. Ei sînt forţa secretă din spatele lui Putin:
http://stateofthenation2012.com/?p=8159

Penetrarea este aproape!





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu