După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150224

Benjamin Fulford - 23 februarie 2015 - CIA pusă sub lacăt de Pentagon pentru a opri teroarea nucleară...


CIA pusă sub lacăt de Pentagon pentru a opri teroarea nucleară, dar buzunarele rezistenţei Cabalei încă rămîn


Anul lunar al Calului s-a terminat cu un bum săptămîna trecută cu o mişcare fără precedent a Pentagonului să pună cartierul central al CIA din Langley, Virginia, sub lacăt. Raidul asupra CIA a fost "printre altele" menit să localizeze cele trei capete nucleare cu care Zioniştii au ameninţat să bombardeze Ukraina, spun surse din Pentagon. Mai mult, armele nucleare destinate Stalingrad-ului (acum Volvograd) au fost oprite de ruşi, spun sursele.

A mai fost şi o explozie aproape de aeroportul cartierului general al CIA din West Virginia, săptămîna trecută. Ştirile corporative din SUA descriu explozia ca fiind un rezultat al unei "deraieri de tren", dar rezidenţii locali spun că părea o explozie nucleară. Se poate vedea o fotografie aici:
http://www.cnn.com/videos/us/2015/02/16/tsr-west-virginia-train-derailment-explosion.cnn

Putem doar să speculăm că cineva care încerca să zboare în raid către CIA s-a întîlnit cu o moarte înflăcărată.

Raidul asupra CIA a venit imediat după ce Ashton Carter a depus jurămîntul ca nou Secretar al Apărării SUA. Nu a trecut neobservat că Carter a jurat cu Vice-preşedintele Joe Biden şi nu cu Barack Obama.

Raidul Pentagonului asupra CIA a fost o condiţie pentru păstrarea guvernului din Washington D.C. pe linia de plutire după termenul limită de plată de pe 17 februarie, potrivit surselor chineze şi europene. Închiderea transportului din Coasta de Vest a S.U. s-a terminat ca răspuns la mişcarea Pentagonului împotriva facţiunii teroriste Bush/Nazi din CIA, spun sursele.

Sursele chineze şi europene mai spun şi că 200 de naţii au căzut de acord asupra noului sistem financiar şi păcii în lume. Germanii şi Francezii, împreună cu aliaţii lor s-au alăturat alianţei BRICS, spun surse din ambele ţări.

Grecii şi Germanii au amînat temporar lupta lor aspura datoriei Greciei care atîrnă de o vizită în Japonia, la începutul lui Martie, a Cancelarului German Angela Merkel. Se aşteaptă ca ea să sosească aproximativ în acelşi timp cu Michelle Obama.

Obstacolul în calea păcii lumii şi prosperităţii este acum, potrivit surselor europene şi chineze, stabilimentul Zion-Nazi de pe coasta de Est a S.U., împreună cu facţiunile din Londra şi Vatican.

Opoziţia la pacea lumii în Italia vine de la bătrîna reţea Gladio care constă în mafioţii din Ndrangheta în cooperare cu ramura Zio-Nazi-Statul Islamic din Italia, potrivit surselor din lojele MI5 şi masonii liberi P2 din Italia.

În UK este Evelyn Rothschild şi aserviţii ei precum Jeremy Heywood, David Cameron şi Tony Blair care sînt problema, potrivit MI5. Sînt mişcări în efectuare împotriva acestei facţiuni în interiorul UK. Sir Malcolm Rifkind MP (ex-secretarul de externe), Preşedintele Comitetului Apărării şi Securităţii din Casa Comunelor (un comitet puternic care supraveghează serviciile de inteligenţă), a fost prins într-o operaţiune preparată de către Daily Telegraph cînd îşi vindea serviciile pentru bani peşin. Rifkin este parte a facţiunii Zion-Nazi din UK care a bătut toba războiului împotriva Rusiei.
http://www.telegraph.co.uk/news/politics/11429144/Cash-for-access-scandal-the-reaction.-Live.html?frame=3208834

În Statele Unite, departamentul Securităţii Teritoriale controlat de Zionişti e în imposibilitate de a găsi fonduri după Februarie. Deci, ameninţă cu atacuri teroriste împotriva super-magazinelor din S.U. şi Canada, de data aceasta cu terorişti "somalezi".

Această operaţiune este creaţia mentală a ex-prim-ministrului UK, Tony Blair, potrivit surselor MI5. "Semnale recente sugerează că Blair (care este acum în Belgrad, Serbia) se va afla în spatele unui atac în Londra folosind suspecţii uzuali", şi că Marele Master al Gnostic Illuminati, Alexander Romanov, va fi în cadru sau "cel puţin implicat".

Alexander Romanov s-a înfăţişat la casa celui ce scrie, săptămîna trecută, bătut şi vînăt. El a spus că a petrecut noaptea într-o evadare dintre mai bine de 20 de poliţişti care încercau să-l aresteze şi să-l ducă la un spital mental. Acum se află în siguranţă, dar computerul său a fost distrus (din nou) şi va rămîne în tăcere pentru o vreme.

Potrivit lui Romanov, Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin este un adevărat mare maestru în spatele atacului terorist nuclear şi tsunami din 3-11 împotriva Japoniei. Oricum, e greu de văzut un motiv pentru care Putin să facă asta şi propria noastră investigaţie îl ţinteşte direct pe Tony Blair, Rothschild-ii şi alte familii ale Cabalei.

Au existat, de asemenea, ameninţări cu înscenarea unui atac terorist în Japonia chiar mai mare decît 3-11. Recent, oamenii au venit la evenimentele publice ale celui ce scrie şi spun că coperta ocultă de anul nou a revistei Economist conţinea o ameninţare asupra Japoniei.

Semnele de întrebare, sau aş putea spune agenţii Rothschild, adică cele două săgeţi din dreapta jos a paginii din imaginea de pe copertă cu numerele 115 şi 113 înseamnă că un nou atac ar avea loc în Japonia pe 11 Mai (511). (Link-ul coperţii este invalid, probabil datorită drepturilor de autor dar iată cîteva link-uri care ar putea rămîne valabile pîna la citirea articolului: https://www.youtube.com/watch?v=-hzMQiLZW0w, https://www.youtube.com/watch?v=nijclfE5ok4-N.T.):
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/

Aceiaşi agenţi au mai spus şi că o hartă a Japoniei fără districtul Kinki (din Osaka) a fost arătată la cartierul masoneriei libere din Japonia. Revista Economist este proprietatea lui Cadbury, Rothschild, Schroder, Agnelli şi alte familii ale Cabalei. Ei vor fi făcuţi responsabili pentru orice nouă atrocitate.

Dr. Michael Van de Meer AKA Michael Meiring i-a spus celui ce scrie că tsunami-ul şi atacul terorist din 3-11 împotriva Japoniei a ucis 20000 de oameni inocenţi şi a fost ţintit să forţeze evacuarea a 40 de milioane de oameni din districtul Marele Tokyo în Korea de Nord unde Rothschild-ii şi-ar muta noul cartier general de operaţii financiare pentru Asia. Această manevră a eşuat şi acum ştim care familii au fost în spatele celor petrecute şi în spatele multor altor atacuri de groază. Nu li se va permite să atace Osaka.

Facţiunea nord-koreană care a ajutat în atacul împortiva Japoniei din 3-11 a fost deja curăţată. Influenţa cabalistă în Japonia este acum atît de scăzută încît acolitul cabal Rabbi Abraha, Cooper al coruptului Centru Simon Wiesenthal a trimis un agent Mosad să îl viziteze pe acest scriitor şi să roage ca Cooper să nu fie pus în închisoare "doar pentru că a interzis una" din cărţile mele. Adevărul este că Cooper este vinovat de mită, extorsiune şi şantaj (cel puţin) şi este menit să stea în închisoare împreună cu multe din cohortele sale.

S-ar putea nota, de asemenea că o campanie activă este în desfăşurare în CHina de a scoate magnaţii legaţi de Cabală din această lume. În ultimii ani, 76 de miliardari chinezi au murit de morţi nenaturale, potrivit China Daily. Din aceştia, 17 "s-au sinucis", 16 au fost ucişi, 8 au murit în accidente, 16 au fost executaţi şi 19 au murit de boală (cu o medie de vîrstă de 48). Au mai rămas acum doar 152 de miliardari chinezi.

Surse guvernamentale chineze spun că este parte din curăţarea Mao-iştilor. Preşedintele Mao a fost agentul cel mai înalt al Cabalei în China. Toţi chinezii cu influenţă din China sînt conectaţi cu Zio-Nazi-Bush şi alte familii ale facţiunii Zio-Nazi care sînt ţinte ale aceste depurări, spun sursele.

Pentru aceste motive cabaliştii Zio-Nazi vor fi cu greu capabili să însceneze orice alte atacuri teroriste cu adevărat spectaculare în Asia.

În schimb au fost reduşi la a face ameninţări împotriva super-market-urilor folosind gruparea teroristă "Al Shabaab" care a înscenat recentul atac din Centrul de Cumpărături Westfield din Nairobi, Kenya. Acest centru de cumpărături era proprietatea lui Frank Lowy, un evreu australian care este asociat strîns cu Larry Silverstein al faimosului World Trade Center din 9-11. Silverstein şi Lowy au făcut o avere cu "asigurarea teroristă" după 9-11 şi după incidentul Westfield.

Acum acest grup Al Shabaab al ruşinii ameninţă centrul Westfield din Londra deţinut de asemenea de Lowy. Celălalt super-magazin ameninţat este Mall of America deţinut de familia iraniano-evreiască Ghermezian din Canada.
Al-Shabaab-calls-for-attacks-on-Oxford-Street-and-Westfield-centres-in-new-terror-threat

Nu mai e nevoie de spus, cu centrele de cumpărături suferind de pe urma economiei şubrede şi a competiţiei din partea vînzărilor on-line, din prisma proprietarului ar fi timpuri măreţe pentru frauda "asigurării teroriste".

Şi desigur, noile atacuri teroriste ar fi o scuză excelentă pentru a menţine finanţarea Departamentului Securităţii Teritoriului Zion-Nazi.

În orice caz, pe măsură ce mari părţi din Asia sînt în vacanţă în această săptămînă, se aşteaptă ca evenimentele să încetinească de moment.

În Martie, campania în desfăşurare de a rupe definitiv fundul cabalei, odată pentru totdeauna, se aşteaptă să se reia cît de curînd. Anul Oii va fi unul de răsplată şi justiţie pentru omul de rînd.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu