200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141017

Cobra - Ordo Bucintoro - 16 octombrie 2014


Există o anumită societate secretă pozitivă care a avut un impact dramatic asupra destinului acestei planete deoarece a creat un curent energetic care este direct responsabil pentru explorarea spaţiului şi care va rezulta inevitabil în Primul Contact.

A fost fondată în 1510 în Veneţia de către dogele veneţian Leonardo Loredan, un membru al uneia dintre cele mai importante familii ale Nobilimii Albe din Veneţia. La acea vreme el a fost unul dintre persoanele cele mai dezvoltate spiritual din vest şi acum este o fiinţă ascensionată; a nu se confunda cu Paolo Veronese, care este cunoscut ca Maestrul Veneţian.

Societatea secretă a fost numită mai apoi Causa Nostra (cauza noastră) şi este acum cunoscută ca Ordo Bucintoro.

Numele Bucintoro îşi are originea într-o veche legendă veneţiană: a fost odată o navă aurie minunată care a condus pe faimosul doge în cer. Putem acum să descriem cu uşurinţă acea navă ca o navă a Ascensiunii şi procesul ca teleportare printr-un fascicol luminos. Bucintoro a fost numele oficial al Statului Barge al Veneţiei şi numele de cod secret al navei-mamă a Confederaţiei Galactice.



În 1512, cartierul central a fost stabilit la Murano şi de acolo, Ordo Bucintoro a creat o reţea extinsă peste tot în Italia, Germania, Austria şi Elveţia.

În 1516 Julietta Montefeltro, o iniţiată a Ordinului Stelei, s-a alăturat Ordo Bucintoro. Ea a fost o preoteasă a Zeiţei Venus. Venus este patronul zeiesc al Veneţiei, Veneţia fiind unul din principalele vortexuri planetare ale Zeiţei.

Ca iniţiat al Ordinului Stelei, Julietta a ştiut secretul nemuririi şi Ascensiunii şi a comunicat aceasta Ordo Bucintoro print-o doctrină ocultă numită Spiritus Eros (Spiritul Amor), care include sacralitatea camerei nupţiale şi alte mistere ale Zeiţei.

Scopul Ordo Bucintoro a fost să pregătească omenirea pentru Era Nouă, care se aştepta pe atunci să sosească în jurul anului 2000. Se vizualiza suveranitatea umanităţii libere de influenţa Bisericii, umanii care îşi determinau propriul destin şi fiind respectaţi potrivit meritelor lor şi nu linajului de sînge. Un nou sistem financiar a fost plănuit, sistem care interzicea dobînda şi prevenea folosirea eronată şi goana după adunarea averilor.

Membri ai Ordo Bucintoro au plănuit cu grijă încarnările lor în fereastra de timp de 500 de ani pînă în anul 2000 pentru a pregăti planeta pentru sosirea Noii Ere.

Ei erau în posesia Garil-ului, piatra albă a Sfîntului Graal.

Saint Germain, Cagliostro şi Casanova au fost toţi iniţiaţi în Ordo Bucintoro în Veneţia. Casanova a devenit un preot al Venus. Cagliostro a devenit un preot al Isis şi a creat Misraim, un sistem masonic care a încercat să reînnoiască misterele lui Isis după mai bine de 2000 de ani de dormitare. Din păcate, majoritatea lojelor masonice Misraim au fost infiltrate de Iezuiţi aproape imediat şi folosite eronat de Noblimea Neagră Italiană pentru scopurile lor.

Mozart a fost alt preot al Isis care a comunicat misterele lui Isis prin muzica sa şi a fost iniţiat în mistere printr-o societate templieră cu puternice conexiuni cu Ordo Bucintoro în Untersberg lîngă Salzburg.

După căderea Republicii Veneţiene, forma externă a Ordo Bucintoro a fost dizolvată şi o anumită lojă pozitivă Misraim din Veneţia i-a luat locul.

Prezenţa ocultă a Ordo Bucintoro a avut o mare influenţă în evenimentele planetare şi a fost de inspiraţie pentru oamenii din spatele scenei pentru a atinge stelele şi a dezvolta programul spaţial.

Din păcate, acest program a fost manipulat de către Archoni şi de grupul Chimera prin societăţile Vril şi Thule.

Otto Skorzeny, un membru al societăţii Thule, a încercat să re-creeze Ordo Bucintoro şi să îl folosească distorsionat în scopuri negative prin membrul Nobilimii Negre, Junio Valerio Borghese, şi l-a redenumit Order Palazzo Stern (Ordinul Palatului Stern). Încercările sale nu au avut succes.

Există anumite grupuri care pretind că sînt descendenţi ai Ordo Bucintoro. Afirmaţiile lor ar putea sau nu să fie valide.


Sursa

2 comentarii:

  1. Au trecut exact doua saptamani de la ultima postare! O fi tras ,,obloanele" seful blogului? O fi dat uitarea, iama prin neuroni? O fi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acelasi lucru ,vroiam sa intreb si eu....Banuiesc ca nu este aceeasi moda, ca pe alte bloguri ,care de doi ani cam repeta aceleasi lucruri,si e greu sa nu ajungi la saturatie...Si mai este o moda, ce am observat-o si la alte bloguri : schimba ceva decoruri,culori,ilustratii si mai stiu eu ce nimicuri ,de te apuca somnul, apar acolo ca....vajnici administratori de blog, si nu suporta sa nu fii de acord cu povestile lor siropoase ,ce se tot repeta la infinit, fara sens aproape, sau....cu sensuri cica evoluate. Si atunci ce sa faci ? Votezi vreun bou de pe lista prezidentiabililor, asta daca nu te scufunzi in vreo carciuma/bar/....bordel si etc.

    RăspundețiȘtergere