După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141001

Interviu cu Cobra de Robert Potter - 23 septembrie 2014


Rob: Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la show-ul radio "Victoria Luminii" într-un program special cu un interviu cu Cobra. [...] Cum am promis, îl avem pe Cobra pe linie. Vom căuta să facem încă un interviu minunat. Sîntem în septembrie, 2014. Bine ai venit Cobra. Bine ai venit la show-ul Victoria Luminii.
COBRA: Mulţumesc foarte mult pentru invitaţie. http://2012portal.blogspot.com/

Rob: Ca întotdeauna, e plăcerea mea. Sperăm că atunci cînd te întrebăm ceva să elaborezi. SÎnt cîteva întrebări pe care le avem aici. Vom trece prin cîteva, nu le vom întreba pe toate cîte ţi le-am trimis dacă le elaborezi. Cobra, ce se întîmplă cu toate sufletele care sînt prinse în planurile astral şi eteric în interiorul Carantinei la momentul Evenimentului?
COBRA: Cînd evenimentul are loc nu va mai fi nici o Carantină. Toate sufletele care sînt în planurile astral şi eteric, toate acele suflete vor fi contactate de ghizi spirituali şi vor lua propria lor decizie privitor la evoluţia lor viitoare. Unele din aceste suflete ar putea fi conduse către alte sisteme stelare, pentru evoluţie. Unele din aceste suflete vor sta aici şi unele vor sta aici şi vor alege să se încarneze după Eveniment.

Rob: Cineva a spus că ai afirmat că numai 5-6 oameni au reuşit să scape Carantinei Terra de cînd a avut loc invazia din Congo. E corect?
COBRA: Da este adevărat. Da

Rob: Altă întrebare. Cineva doreşte să ştie despre Marea Frăţie Albă. Este asociată cu Ordinul Stelei?
COBRA: Da, Marea Frăţie Albă este, de fapt, un nume pentru toţi maeştrii ascensionaţi care au reuşit să ascindă dincolo de Carantină, dincolo de sistemul Matricei şi sînt fiinţe iluminate chiar acum. Frăţia Stelei nu este acelaşi lucru, nu chiar aceeaşi reţea sau acelaşi grup, dar include, de asemenea, alte fiinţe ale Luminii.

Rob: Foarte bine. Deci există multiple grupuri care lucrează împreună şi totuşi separat pentru eliberarea planetei. E corect?
COBRA: Da. LLucrează la unison şi în coordonare, dar sînt grupuri diferite cu origini diferite, cu istorii diferite, cu frecvenţe vibraţionale diferite şi cu structuri diferite.

Rob: Ok. Următoarea întrebare este despre Eveniment şi multă lumea a întrebat asta pentru că vor să se implice. Întotdeauna spun oamenilor să privească în interior şi să facă propria alegere. Dar, care sînt cei mai mari factori critici pe care forţele vitale ale Rezistenţei îi văd pentru ca Evenimentul să aibă loc?
COBRA: Marele factor în acest proces este scoaterea grupului Chimera. Asta ar fi numărul 1. Cînd aceasta s-a făcut totul va fi mult mai uşor.

Rob: Există ceva ce pot face oamenii de pe Terra pentru a înlesni asta?
COBRA: Da. Sînt multe lucruri pe care oamenii le pot face. 1. Împărtăşirea adevărului şi răspîndirea informaţiei. 2. Să se alăture meditării în masă. 3. Să facă tot ce le stă în putinţă în felul lor al fiecăruia să folosească propriile talente pentru a asista eliberarea planetei în felul lor propriu. Eu nu sînt aici ca să spun ce e nevoie să faci cu exactitate. Vei avea nevoie să mergi în interiorul tău cu propria ta ghidare interioară şi să începi să acţionezi în cadrul propriului tău cîmp de posibilităţi. Pentru unii, asta înseamnă să facă un blog, pentru alţii este răpîndirea adevărului, pentru alţii este organizarea unor acţiuni pe plan fizic. Pentru anumiţi oameni înseamnă dezvoltarea anumitor tehnologii şi pentru alţii poate fi altceva. Depinde de fiecare individ să facă alegerile şi să întreprindă acţiuni.

Rob: Corect. Poţi să îmi spui aproximativ, în întreaga lume cîţi oficiali şi guverne sînt conştienţi de Evenimentul ce vine?. Asta ar pueta fi în spatele scenei chiar dacă încuviinţează public sau nu.
COBRA: Majoritatea oficialilor de nivel înalt sînt conştienţi că ceva se petrece. Ei s-ar putea să nu ştie sau să nu fie deschişi la toate aspectele schimbării, dar ştiu precis că ceva mare se va schimba, ceva mare va avea loc şi desigur sînt multe agende în acele niveluri de vîrf ale guvernelor. Unii oameni aparţin Iezuiţilor, unii aparţin agendei Illuminati şi sînt mulţi care aparţin Forţelor Luminii. Şi toţi au propriile lor perspective asupra ceea ce se va întîmpla şi cum vor lua parte în toate astea.

Rob: Desigur oamenii vor să ştie despre planul eteric, în ce priveşte paraziţii astrali şi privitor la scoaterea majorităţii archonilor care afectează emoţiile umanităţii. Mai există încă paraziţi astrali care sînt declanşaţi automat de către undele scalare care încă funcţionează sau au fost mult mult reduşi acum şi nu mai au mare efect?
COBRA: Principalul factor este reţeaua scalară. Reţeaua scalară este operaţională în planul de plasmă şi în planul eteric. Plasma este, de fapt, stratul creaţiei dintre planul fizic şi cel eteric care influenţează ambele planuri şi cel fizic şi cel eteric. Şi da, încă există unii paraziţi în planul eteric care sînt apasă butoane ale oamenilor. Ceea ce, desigur, pentru unii oameni sînt butoane emoţionale, pentru alţii sînt butoane fizice, butoanele sînt acţionate. S-a progresat mult privitor la paraziţi şi nu prea mult progres privitor la reţeaua scalară. ASta este simplu din cauză că reţeaua scalară este legată la armele exotice ale grupului Chimera.

Rob: Ok. Iată o întrebare interesantă. De unde vin oamenii de pe planeta X? Este planeta lor de origine? Ştii de unde vin?
COBRA: În fapt ei provin de pe multe sisteme stelare şi au avut doar o parte a evoluţiei în comun pe Planeta X. Toţi aceşti oameni care şi-au avut originea pe Planeta X au avut un aspect în comun: au avut o mare dorinţă de eliberare a acestui Univers indiferent de origine.

Rob: Foarte bine. Un fel de cei 144000, nu?
COBRA: E similar, da.

Rob: Foarte bine. Altă întrebare pe care am primit-o de la mulţi de data asta. Nu ştiu dacă se datorează vreunui blog de pe undeva. Multă lumă doreşte să ştie despre Lună. Vor să ştie cu mai multă claritate. Este un satelit original? Ce s-a întîmplat cu el? Este cav pe dinăuntru? SÎnt multe întrebări despre asta. Dacă ai putea să elaborezi despre Lună.
COBRA: Am clarificat deja această temă într-unul din postările pe blog-ul meu care a fost dedicat în exclusivitate întrebării despre Lună. Da, este un satelit natural. Nu este cav în sensul că nu există spaţiu gol în interior. Sînt sisteme de caverne, sînt tuneluri în interiorul lunii. A fost o prezenţă destul de mare pe Lună, în trecut, care a fost curăţată în totalitate. Nu există baze de ET-i negativi rămase pe Lună. În prezent mai există numai baze ale Luminii acolo.

Rob: E adevărat că germanii au aterizat pe Lună în 1947?
COBRA: Nu pot să confirm asta. A fost multă activitate pe Lună în programul spaţial secret după al doilea război mondial.

Rob: Da, am auzit şi văzut video care mi-au părut a fi reale că SUA şi Rusia au aterizat prima oară în 1962. Ai ceva informaţii despre asta?
COBRA: Da, asta este o parte a programului spaţial secret.

Rob: Ok. Foarte bine. De asemenea germanii au avut o bază în Antarctica, operaţiunea Saltul Înalt (High-Jump) a amiralului Byrd. Aliaţii au încercat să îi elimine şi cumva şi-au luat un şut în curbă de la tehnologia avansată extraterestră pe care o aveau. E corect?
COBRA: Da, asta e corect.

Rob: Cînd amiralul Byrd a ajuns prima oară în Terra Interioară nu a venit în contact cu ei. A mers mai în adînc nu-i aşa?
COBRA: De fapt, toată această istorie a fost sucită şi aş spune, o mare parte a acestei istorii este dez-informare. Lucrurile s-au petrecut ceva mai diferit pentru că întreaga istorie a deschizăturilor polare nu este exact cum s-a prezentat. Nu există găuri mari, găuri fizice la poli ci sînt intrări în sistemul de caverne din subteran. În regiunile polare, şi la nord şi la sud există aceste intrări şi el a intrat, de fapt, prin una din aceste intrări şi a văzut multe lucruri acolo jos.

Rob: Ok, asta este o informaţie foarte nouă şi interesant de ştiut. Apreciez asta. Poţi să spui cît de largi sînt aceste deschizături? A zburat prin una din ele?
COBRA: De fapt sînt cîteva, nu multe, poate 2 sau 3 care sînt suficient de largi pentru ca o mică aeronavă să poată zbura în interior cu precauţie dacă şti exact cum să zbori.

Rob: Ok. Bine, el era un pilot bun. Iată o întrebare bună: A trăit civilizaţia de ruptură pe Marte?
COBRA: A făcut parte din programul spaţial secret. De fapt a făcut parte din civilizaţia de ruptură să aibă baze pe Marte începînd din 1950 şi 1960 şi pînă în 70-80. În 1990 a fost o problemă pe la momentul invaziei din Congo pentru că a fost un mare val de reptilieni care au venit de dincolo de Sistemul Solar şi au venit printr-o poartă stelară de pe Marte. A fost destul de neplăcut acolo în finalul anilor 90 şi toate acele baze au fost curăţate de Rezistenţă în primii ani ai acestui secol.

Rob: OK. Poí să-mi spui despre populaţia nativă marţiană care trăieşte în subteran? După cîte înţeleg sînt foarte benevolenţi. Sănt o civilizaţie astrală?
COBRA: A existat şi ceva prezenţă fizică, nu multă. Multe rase diferite. Unele dintre ele erau ale luminii. Altele nu erau. Toate astea nu mai sînt. Da, există o anumită forţă vitală prezentă în planul eteric care este, aş spune, o formă de evoluţie angelică.

Rob: Foarte bine. Asta coincide cu ceva informaţie pe care am primit-o şi eu. E foarte bine să aud asta. În aceste punct din timp mai sînt ceva negativi sau, poate bazele aliene pozitive de pe Marte, şi ce s-a întîmplat cu toată populaţia terrană de acolo? Cum au scos aceste colonii terrane de acolo?. Ce s-a întîmplat cu acei oameni?
COBRA: Ei bine, unii dintre ei s-au întors pe planeta Terra. De fapt au scăpat de forţele Luminii. Unii dintre ei au fost capturaţi de Forţele Lumini. Majoritatea au trecut de partea Luminii şi au fost duşi pe Planeta X şi unii dintre ei dincolo de Sistemul Solar. O mică parte din ei nu au vrut să accepte lumina şi au fost duşi în Soarele Central pentru re-structurare.

Rob: Uau. Tocmai l-am avut pe Andrew Bassagio la conferinţa mea aici şi, efectiv, a uluit lumea. A prezentat foarte detaliat şi foarte exact camera de salt de pe Marte şi trăirea sa cu Barry Soetoro şi toate astea. A fost foarte interesant. Multă lume chiar a disfrutat de asta. A fost destul de interesant să aud această informaţie. Unii oameni se pare că cred că programul Marte este încă în desfăşurare şi tu eşti adeptul şi confirmi din sursele tale din Rezistenţă şi Forţele Luminii că aceste nu mai funcţionează, nu-i aşa?
COBRA: Civilizaţia de ruptură nu mai are acces dincolo de orbita Terra. Nu mai pot accesa acea zonă.

Rob: OK. Iată o întrebare: sînt Chimera încarnaţi în oameni sau doar controlează umanii?
COBRA: Sînt încarnaţi în corpuri umane, da. Ceea ce fac ei, folosesc tehnologie, cred în trans-umanism în ajutarea corpului uman cu electronică. Le place să se joace cu acest gen de interacţiune. Păstrează corpurile lor cu tot felul de senzori şi tehnologie. La prima privire arată ca o fiinţă umană normală. Desigur, sursa lor nu este parte a umanităţii.

Rob: Există vreo caracteristică fizică particulară sau probabil doar o vibraţie extrem de înaltă, mmm?
COBRA: Da, asta ar fi principala caracteristică, da.

Rob: Sînt născuţi oameni sau sînt generaţi holografic cu tehnologie de clonare a corpurilor în bazele subterane? Ce îi deosebeşte?
COBRA: Majoritatea dintre ei sînt proiectaţi cu tehnologie de clonare de corpuri în bazele subterane. Mulţi dintre ei au trăit majoritatea vieţii lor în bazele subterane în trecut.

Rob: OK. Unii oameni se întreabă de ce grupul Chimera sau oamenii Cabalei nu ies dacă ştiu că spectacolul este aici sus? Cum se face că nu pleacă de planetă să încerce să scape?
COBRA: Pentru că nu pot. Pentru că toate portalurile de teleportare sînt închise. Ar fi interceptaţi de Forţele Luminii. Dacă încească să scape cu o navă normală ar fi şi aşa interceptaţi. Nu au unde să scape.

Rob: OK. Unii oameni au întrebat de ce nu au închis portalurile acum un milion de ani. De ce nu s-a făcut în acea vreme?
COBRA: Nu e chiar aşa de simplu. Ambele părţi şi cea a Luminii şi cea obscură au avut tehnologie foarte avansată. Ştiinţa s-a dezvoltat de ambele părţi. Este un război tehnologic între Lumină şi Întuneric şi Lumina nu a cîştigat toate bătăliile de aceea ia timp.

Rob: OK. Ia să vedem: cineva doreşte să ştie ce rol a jucat rasa Chineză în istoria evoluţiei umane.
COBRA: Sînt una din principalele rase de pe planetă. Au caracteristici foarte unice. Una dintre aceste caracteristici este non-expansionismul. Doar îşi păstrează teritoriul şi menţin vibraţia, pînă la un anume nivel cu succes şi de la acel nivel fără succes. Rasa Chineză a fost şi ea infiltrată de mulţi agenţi reptilieni pe parcursul mileniilor. Cu Iezuiţii în ultimii 500 de ani. E o poveste destul de amestecată cu chinezii.

Rob: Bun. Cred că asta explică într-un fel de ce au fost pacifici. Cu adevărat nu au avut acel expansionism. E o trăsătură bună, de fapt. AU mulţi oameni pe care să-i controleze cu propria lor situaţie de acolo. Unii oameni au dorit ceva clarificări, au urmărit informaţiile tale de multă vreme. Eu personal simt că Evenimentul este o intervenţie Divină şi o chestiune divină spirituală. Şi de asemenea, ai spus că temporizarea Evenimentului nu este în mîinile Rezistenţei.
COBRA: Nu e chiar aşa. Rezistenţa are ceva de spus dar cuvîntul final va veni de la Sursă care are vederea generală a situaţiei.

Rob: Da, ai vorbit despre ferestre de oportunitate pentru Eveniment după cum s-a gîndit că astrologia are efect şi ea şi cînt ai spus că participarea noastră este un factor şi meditarea săptămînală ar putea aduce evenimentul mai devreme.
COBRA: Da, e adevărat. Este o interacţiune între conştienţa umană şi cosmos. Merge în ambele sensuri. Putem să grăbim procesul şi energiile cosmice pot grăbi procesul şi ele.

Rob: Da, este o interacţiune a tuturor acestor lucruri care va face să aibă loc. Cineva a întrebat cu privire la data finală. Există vreo poziţionare în timp cînd acesta va fi forţat să aică loc? CIneva a menţionat 2025.
COBRA: OK. Nu voi da nici o dată ca garantată pentru mai multe motive. Unul dintre motive pe care l-am afirmat de multe ori, Cabala nu trebuie să ştie această informaţie.

Rob: Foarte bine. Vom fi nevoiţi să rămînem cu asta. Respect acest lucru. Dacă Cabala crede că pot merge înainte pînă în 2025, vor face tot ce le stă în putinţă să facă asta. Avem aici cîteva îtrebări şi nu ştiu - mi se par zvonuri mie. Niciodată n-am dat atenţie dar am multe cereri în sensul ăsta. Am auzit multe informaţii pozitive în ultima vreme, pe lîngă numele obişnuite, precum dinar guru, sau zap sau poof, tipii ăştia... Se presupune că în media principală există ceva informaţii pozitive precum că Irak-ul este pregătit să re-valorizeze moneda sa. E posibil? Asta se întîmplă?
COBRA: OK. Oamenii au o perspectivă eronată asupra acestei revalorizări (RV). Oamenii încearcă să rezovle situaţia lor financiară prin asta. Nu este posibil. În primul rînd RV este un proces global. Au fost cazuri în trecut cînd anumite ţări au făcut RV cu propria monedă şi asta ar putea fi o investiţie speculativă pentru unii..., dar va fi foarte alunecoasă ca să spun aşa, se va petrece peste noapte sau va avea loc înainte de Eveniment. Dar nu mă aştept la asta. În condiţiile în care Irak se află chiar acum, acest lucru poate avea loc înainte de Eveniment. (Da, nu m-am gîndit la asta). Indiferent de ce spun oamenii sau orice gen de media. Eu nu cred în asta.

Rob: OK. Deci avem o situaţie despre care ai adus actualizări minunate. Sună ca şi cum singurul quark ciudat este asociat cu laboratoarele Brookhaven. Există orice altceva care mai are loc pe acolo? Chimera, evident, încă mai are baze subterane şi activităţi ale Chimera care se mai desfăşoară în diverse locuri prin lume. Ar fi normal să înţeleg asta din ultimele postări ale tale că doar o bombă strangelet a mai rămas.
COBRA: Nu voi răspunde direct la această întrebare. Există o fortăreaţă principală a grupului. Mai sînt şi alte locaţii unde sînt prezenţi. Nu au baze subterane cum au avut în trecut. Au ceva spaţii la subsol pe care nu le-aş descrie ca pe nişte baze subterane. Mai au foarte puţin teritoriu subteran şi foarte mică capacitate de mişcare. Au armament exotic foarte puternic ceea ce îi face cam periculoşi dacă nu sînt mînuiţi într-o formă adecvată. Deci Forţele Luminii progresează, dar au nevoie de a progresa cu precauţie.

Rob: Cît de curînd după RV va fi implementată NESARA?
COBRA: NASARA este o parte a planului după Eveniment. Nu în forma originală ci într-o formă extinsă. Planul nu este static. Se extinde. În forma originală, NESARA a fost intenţionată doar pentru SUA. Dar vom avea o resetare planetară care va avea loc. Această situaţie va fi implementată în diferite economii şi diferite configuraţii şi asta trebuie luată în considerare. Da, pentru a răspunde la întrebare, NESARA se va implementa.

Rob: Foarte bine. Am avut mult eîntrebări despre asta în ultima vreme, situaţia votării din Scoţia. Oamenii vor să ştie dacă a fost măsluită.
COBRA: Da, desigur.

Rob: Ar fi reuşit dacă ar fi fost onestă? Sau doar au măsluit-o ca să fie sigur?
COBRA: A existat o posibilitate foarte reală ca Scoţia să aibă propria independenţă şi asta ar fi scăzut puterea Rothschilld-ilor destul de mult şi nu au vrut ca asta să se întîmple.

Rob: Am auzit de la tine şi alte diferite surse valide ca deplasarea polului nu va fi foarte mult un proces de curăţare ci va fi mai degrabă o deplasare minoră şi că ciclul de o sută de mii de ani al deplasării polului este, de fapt, datorită conştienţei umanităţii că a avut loc cu violenţă în trecut.
COBRA: OK. Adevărata informaţie despre inversarea polului este confidenţială încă. Nu pot să spun nimic despre asta. Nu există nici un pericol sau cataclism drastic în viitor. Asta e tot ce pot să adaug.

Rob: E adevărat că un obiect foarte mare a declanşat ultima inversare de poli?
COBRA: Nu. De fapt ultima schimbare de poli şi multe dintre ele au avut loc înainte ca rezultat al pulsului galactic. Pulsul galactic este un eveniment care are loc aproximativ la fiecare 25000 de ani, ca rezultat al creşterii activităţii Soarelui Central Galactic. CÎnd Soarele Central devine activ emite toate genurile de particule care de obicei declanşează creşterea activităţii solare şi desigur creşterea activităţii în mediul din vecinătatea soarelui ceea ce include şi planeta noastră.

Rob: Deci, alte planete fizice, şi ele trec prin acest tumult fizic drastic care efectiv distruge o civilizaţie la fiecare 25000 de ani.
COBRA: Nu e nevoie neapărat să distrugă civilizaţia. Uneori se întîmplă, alteori nu. Umanitatea trăieşte pe această planeta de milioane de ani. Unele din aceste explozii ale nucleului galactic sînt destul de drastice. Nu toate sînt aşa. Unele pot fi destul de intense. Acest Sistem Solar este mult mai dinamic decît vrea ştiinţa să îl portretizeze. SÎnt schimbări în curs în Sistemul Solar care sînt foarte notabile. De exemplu marele spot roşu de pe Jupiter care s-a schimbat dramatic în ultimii aproximativ 10 ani.

Rob: Deci, cred că întrebarea este, în alte zone ale galaxiei, probabil că există milioane şi milioane de civilizaţii. Forţele Luminii, sînt de pe alte planete care nu sînt negative? Acele planete sînt conştiente? Întreaga populaţie este ridicată în timpuri de posibile schimbări de poli? Au echipe de oameni de ştiinţă care nu sînt foarte mult dezvoltate? Ce se întîmplă cu acele lumi, pur şi simplu sînt date "sub brazdă" şi o iau de la capăt?
COBRA: Confederaţia Galactică are tehnologii pentru a proteja biosferele de prin galaxii cu navele lor mamă. Ei emit anumite cîmpuri de protecţie care protejează planetele şi pot supravieţui acestora foarte uşor.

Rob: Deci acestea sînt monitorizate de forţe angelice şi cînt polii se schimbă se apropie de aceste planete şi iau contact deschis cu frăţiile lor sau sînt avertizaţi sau?
COBRA: Da, şi primesc asistenţă şi în cele mai multe cazuri este mult mai uşor decît pe această planeta. Oamenii de pe alte planete sînt mult mai deschişi la adevărurile cosmice şi sînt cu uşurinţă ghidaţi şi cooperează. E mult mai uşor.

Rob: OK. Iată o altă întrebare care e întrebată de mulţi oameni. Am menţionat asta data trecută - povestea fără sfîrşit. Cît de încrezători putem fi după această ultimă dificultate, cu alte cuvinte, scoaterea bombei finale strangelet de quarci de vîrf, după ce aceasta este scoasă sîntem curaţi şi ne îndreptăm către eveniment care nu va mai avea nici un alt impediment care să blocheze Evenimentul de la a fi declanşat? Sînt Forţele Luminii şi M.R. încrezătoare că sînt deasupra situaţiei şi ştiu tot ce se poate aştepta şi nu vor mai apărea nici un fel de probleme majore aşa din senin?
COBRA: Atît cît ştiu este ultimul aspect. Desigur, nu am toate informaţiile din Univers. Am multe informaţii. Am surse foarte bune, dar, totuşi, nu sînt la vîrf. Nimeni nu este, aici pe această planetă. Din perspectiva mea, atît cît ştiu, acesta este ultimul lucru. Evenimentul va avea loc cînt va avea loc.

Rob: Corect, ştiu. Eu spun întotdeauna oamenilor 5 ani ca să înceteze să mă piseze. Vorbind de Soarele Central Galactic şi deplasarea polilor şi toate astea. Oamenii vor să ştie care e itoria cu încălzirea globală? Eu, clar, simt că omenirea are un efect clar în asta. SÎnt sigur că tehnologia de penetrare prin compresie afectează şi ea clima noastră. Poţi comenta asupra ce se întîmplă cu încălzirea planetei? Va creşte temperatura pe planetă după Eveniment?
COBRA: De fapt nu ne află într-o încălzire globală, de fapt sîntem într-o perioadă de răcire. Dacă lucrurile ar fi fost lăsate la bunul lor plac am avea o nouă eră glaciară destul de curînd. Forţele Luminii balansează climatul. Principala sursă a schimbării climatice nu este umanitatea ci activitatea Soarelui Central Galactic care schimbă activitatea soarelui nostru fizic a cărei influenţă, desigur, este principalul factor în schimbarea tiparelor vremii pe planetă. Ceea ce face umanitatea este în mare parte otrăvirea atmosferei şi poluarea biosferei. Desigur avem şi Cabala cu jucăriile lor prosteşti care încearcă propria lor modificare climatică. Principala problemă aici este activitatea Soarelui Central Galactic. Sînt forţe galactice ale luminii care stabilizează vremea că să nu treacă prin schimbări foarte drastice în nici un fel. Nu vom avea o eră fierbinte extremă şi nu vom avea o eră glaciară extremă. Vom avea o climă moderată. După Eveniment, clima se va stabiliza pentru că vremea este şi o reflexie a conştienţei de pe planetă.

Rob: În regulă, mulţumesc. În timpul atentatului din 9-11 au fost foarte mulţi oameni care au murit. Sînt unele surse care spun că familia galactică i-a scos pe mulţi în acea zi înainte de a trăi experienţa moarţii. Ştii ceva de asta? Este măcar posibil sau e adevărat?
COBRA: Nu pot confirma asta.

Rob: OK. Ia să vedem. Ai putea împărtăşi semnificaţia misterelor Magdalenei din trecut şi de acum?
COBRA: Misterele Magdalenei sînt, de fapt, o parte a misterului Zeiţei (Dumnezeei) care este cel mai aproape de orientarea păturii creştine. Misterele Magdalenei trezesc realitatea aspectului feminin în vieţa lui Iisus pentru că Maria Magdalena a fost o iniţiată în misterele Zeiţei şi acei oameni care sînt orientaţi către acea religie, le e mai uşor să se deschidă către misterele Zeiţei prin Maria Magdalena şi viaţa ei. Desigur, Archonii au distorsionat viaţa ei şi mesajul ei pentru că au vrut să suprime mesajul ei şi adevărul acestuia. În această fereastră de timp misterele Magdalenei sînt cea mai uşoară cale pentru majoritatea oamenilor să se deschidă către prezenţa Zeiţei.

Rob: OK. Cineva doreşte să ştie cu privire la Mişcarea de Rezistenţă sau Forţele Luminii dacă asta ar putea fi considerată o formă de intervenţie alienă pentru persoană comună privind la asta. Va exista rezistenţa la prezenţa ET-lor sau va veni informaţia în mod gradat şi cu calm şi încet la momentul Evenimentului?
COBRA: Am descris acest proces de multe ori. La momentul Evenimentului, umanii, populaţia de la suprafaţă vor primi informaţie distribuită prin mass-media. Vor primi parte a informaţiei de la agenţii Rezistenţei. ASta e no.1. Deci nu avem o invazie alienă. Am avut multe invaţii aliene în trecut şi nimeni se pare că nu a băgat de seamă. Aceasta va asista umanitatea la eliberarea proprie de către Cabală.

Rob: OK. Toate războaiele se vor opri la momentul Evenimentului?
COBRA: În fapt toate conflictele armate sînt orchestrate de către Cabală şi odată ce Cabala este scoasă, aceste conflicte se vor termina în mod oficial în zile. Deci, voi da un exemplu. Dacă avem o capitulare într-o ţară, de obicei durează 2 sau 3 zile pentru ca întreg conflictul să se liniştească. Asta este ce se va întîmpla. Deci mă aştept ca în cîteva zile de la Eveniment, toate conflictele armate majore să înceteze.

Rob: Cît de curînd după Eveniment vor fi oamenii capabili să călătorească şi să trăiască oriunde în lume fără nici o restricţie sau graniţe?
COBRA: Aş spune că întregul proces va începe în prima săptămînă după Eveniment şi va dura cîteva luni să se aşeze totul complet. E doar o chestiune de logistică şi infrastructură.

Rob: OK. Sînt multe fiinţe ale luminii încarnate în forme umane. Poate Creatorul, Dumnezeu, Sursa să ia o formă umană?
COBRA: Prezenţa Uniei este prea vastă ca să se încarneze într-o singură fiinţă.

Rob: Poţi să ne spui despre încarnarea maestrului Iisus Hristos?
COBRA: Poţi să specifici o întrebare?

Rob: Aş dori să ştiu de la Rezistenţă şi din înţelegerea ta despre fiinţa Yeshua. A fost un iniţiat care deţinea forţe înalte? Care a fost unicitatea acestei încarnări atît cît priveşte înţelegerea ta în maeştrii ascensionaţi? Se pare că el, în ciuda multor învăţături, este considerat, se pare că sînt multe surse care îil indică ca fiind un fel de lider de genul unei conştienţe întregi pentru federaţia galactică a energiei sufletelor. E corect sau poţi spune ceva de asta?
COBRA: A fost o fiinţă a luminii care s-a încarnat pe această planetă şi a atins ascensiuna în acea viaţă în acel timp. Desigur nu a fost singurul. Se pare că e foarte popular din mai multe motive. El a fost unul din cei mulţi care au adus Lumină pe această planetă.

Rob: OK. Poţi să comentezi mai mult despre asta sau e prea mult pentru mulţi oameni?
COBRA: E necesar ca oamenii să fie mai concreţi în întrebările lor altfel nu voi răspunde.

Rob: OK. Se spune aici că ai afirmat: oamenii stelei au trecut printr-un proces diferit cînt au ieşit din Soarele Central. Au trecut printr-o dimensiune angelică şi au coborît prin dimensiuni în fizicalitate. Acesta ar fi cu siguranţă cazul lui Valiant Thor. Oamnii ar dori ca tu să vorbeşti un pic mai mult despre acel gen de evoluţie al fiinţelor care au venit din dimensiuni mai înalte în jos.
COBRA: De fapt este o cale naturală pentru fiinţele stelei să coboare în fizicalitate. Sînt multe forme diferite pe care le pot lua. Se fi materializare pentru fiinţele înalt dezvoltate. Poate fi intrarea într-un corp clonat sau poate fi reîncarnare printr-un proces de naştere. Deci majoritatea oamenilor stelei care sînt prezenţi fizic pe această planetă au venit printr-un proces de naştere acum multe vieţi pentru a asita în procesul de eliberare al planetei şi să completeze această experienţă, pentru a completa procesul de eliberare pentru întreaga galaxie.

Rob: OK. Unii oameni doresc să ştie: Carantina este în poziţie absolută, nu există nici o cale prin care forţele negative şi ale întunericului sau Chimera să poată ieşi de pe această planetă în acest timp?
COBRA: Nu au unde să se ducă pentru că ar fi interceptaţi.

Rob: OK. Cineva are o întrebare interesante. Cine a fost mai precis, Prometeu? A fost un mit sau la bază există o istorie adevărată?
COBRA: Bazic toată Mitologia Greacă este o reflexie a lucrurilor care s-au petrecut în perioada tîrzie din Atlantis şi la începutul perioadei post-Atlanteene. Au fost fiinţe reale, eroii şi Zeii Mitologiei Greceşti sînt, în fapt, fiinţe reale care au jucat diferite roluri în istoria acelei părţi de lume pentru că Grecia a fost odată o colonie din Atlantis.

Rob: OK. Cineva spune că în VeteransToday.com, (de unde chiar îmi place Gordon Duff), se pare că sînt asociaţi clar cu militarii pozitivi după materialul pe care îl publică. Au spus că oamenii pot fi localizaţi cu ajutorul nano-tehnologiei ingerate (înghiţite).
COBRA: De fapt această tehnologie a fost răspîndită pe larg în finalul anilor 90 şi M.R. a eliminat mai mult de 99% din aceasta în primii ani ai acestui secol. Încă mai este un pic prezentă. Este mult mai puţin decît ce a fost acum 10 sau 15 ani.

Rob: Au scos asta din fiecare uman sau?
COBRA: Da, a existat o anumită tehnologie care a scos asta, în fapt. Erau nano-particule în aer care călătoreau prin jur şi făceau lucruri nefaste în corpurile umane şi în conştienţa umană.

Rob: Se pare că unii oameni încă au Sindromul Morgellon. Asta e din cauza acelui gen de tehnologie? Încă mai are loc?
COBRA: Cum am spus încă mai există într-o măsură, dar e mult mai puţin decît a fost în trecut.

Rob: OK. Altă persoană a menţionat că ai spus că nu mai există baze militare subterane. Cum e cu Chimera, nu sînt mult în subteran, asta ai vrut să spui?
COBRA: Da, e mai mult un subsol al unei baze militare normale. Nu mai e ca o entitate separată, precum Aria 51, cum am avut înainte. Nu mai există. Deci, ca exemplu, în Aria 51 erau 4 în Nevada. La suprafaţă sînt cîteva clădiri şi sînt cîteva zone de subsol, dar nu sînt extinse şi pe multe niveluri în subteran. Au fost curăţate.

Rob: Foarte bine. Una dintre întrebările pe care oamenii o întreabă este cu privire la Chimera: pot veni la suprafaţă şi să interacţioneze şi să facă lucruri?
COBRA: Da, de fapt ei tind, de obicei, să trăiască în bazele militare şi uneori interacţionează cu populaţia de la suprafaţă şi mai ales cu comunitatea de inteligenţă şi personalul militar.

Rob: OK. Ai auzit vreodată de rasa Scres?
COBRA: Da, puţin.

Rob: OK. Am auzit că sînt foarte puternici. Deci cineva vrea să ştie dacă poţi vorbi despre omul de ştiinţă iranian M.Keish. Ştiu că în trecut ai afirmat că nu eşti sigur dacă are ceea ce pretinde. Să îl pună în circulaţie. Ai ceva actualizări despre asta?
COBRA: Păstrez încă aceeaşi atitudine. Vorbeşte mult şi dacă are cu adevărat ceva, atunci să arate.

Rob: Corect. Poţi vorbi despre Religia Islamică şi mai ales despre Mohammad? Sînt oameni care vor să ştie dacă întreaga religie a Islamului este fabricată de către Cabală. A avut Mohammad contact real cu Marea Frăţie Albă şi a avut relaţii cu ei?
COBRA: OK. Este aceeaşi istorie ca cu orice altă religie majoră. El a fost o persoană care a avut experienţă mistică, un contact adevărat cu Lumina care mai tîrziu a fost manipulat de Archoni. Taote religiile majore au început cu experienţă spirituală sinceră şi adevărată şi mai tîrziu prin cursul istoriei cînt profetul original sau vizionarul moare, mesajul este distorsionat şi schimbat şi manipulat de către Archoni.

Rob: OK. Ce gen de energie mai înalt dimensionale pot penetra Vălul? Desigur ştim că îngerii şi Maeştrii Ascensionaţi sînt capabili să treacă prin cîmpurile scalare pentru a asista indivizi dacă îi cheamă. E corect?
COBRA: Da. Ei pot trece prin cîmpul scalar dar doar într-un anumit grad, de aceea nu e uşor să intri în contact cu Maeştrii Ascensionaţi. Cînd grila scalară este scoasă va fi mult mai uşor pentru aceste energii să vină şi oamenii vor fi capabili să îi simtă mult mai direct.

Rob: Asta e în cea mai mare parte limitarea noastră în a-i simţi noi pe ei, nu e limitarea lor. Ei pot veni în jos.
COBRA: Este şi inabilitatea lor, în acelaşi timp, de a penetra Vălul. Dacă ar fi fost capabili să treacă prin acesta complet, Carantina Planetei Terra nici nu ar fi fost posibilă.

Rob: Adevărat? ASta e interesant. Există ceva planuri de viitor pentru terraformarea lui Marte şi Venus pentru a le transforma în planete ca Terra într-un anumit moment în planul fizic?
COBRA: Nu va fi necesar pentru că sînt multe planete în această galaxie care sînt deja terraformate şi este suficient spaţie de locuit şi trăit pentru toată lumea.

Rob: O întrebare generală cu privire la extremiştii religioşi la momentul Evenimentului: vor lepăda mulţi dintre aceştia sistemele lor de credinţe şi vor vedea o imagine mult mai unificată a Terrei? Va lua asta timp? Va fi ca şi o moarte emoţională, o trasformare pentru aceşti oameni? Va fi multă rezistenţă la asta? Desigur oamenii au liberă voinţă. Care este imaginea generală a ta şi a Federaţiei Galactice?
COBRA: Va fi foarte individual. Unii din aceşti oameni vor fi deschişi către Lumină cînd va veni. Ei doar s-au dezvoltat în această direcţie pentru că nu exista suficientă Lumină prezentă, în primul rînd. Unii vor fi destul de oponenţi schimbării. Majoritatea nu vor arăta o rezistenţă exagerată. Majoritatea extremiştilor tind să îşi arate adevărata culoare numai în medii foarte negative. Ei sînt destul de temători să arate cine sînt. Deci cînd Lumina vine ei vor acţiona cu normalitate, ca cetăţeni politicoşi ai acestei planete şi vor continua să-şi menţină sistemul de credinţe în secret pentru ceva timp şi unii se vor transforma, iar alţii se vor deschide mai tîrziu procesului de vindecare cînd vor realiza că, într-adevăr, ceva are loc şi că lumea s-a schimbat cu adevărat. Deci există multă speranţă pentru majoritatea dintre ei.

Rob: Corect, corect. Ei vor urma în linie cu înţelegerea că pe măsură ce Lumina progresează şi adevărul şi iubirea încep să se răspîndească va deveni ceva natural şi ei se vor deschide adevărului. SÎnt cumva curios şi oamenii au întrebat asta îaninte şi am decis să aduc întrebarea asta acum. Nu voi da numele canalizatorului pentru că nu comentezi asupra omului sau al canalului. Poţi să comentezi depsre civilizaţia numită Essessani? Cred că Wendel Stevens a avut o carte care s-a numit "UFO contact from Serpico" care pretindea că este o planetă semi-gri, unde unele fiinţe de pe Terra au fost în concret ca să trăiască acolo şi au interacţionat cu acest gen de hibrizi umani-gri. E adevărat?
COBRA: Asta a fost o parte, aş spune, a programului spaţial secret. Da, acea civilizaţie a trecut print-o transformare adîncă atunci cînd Forţele Luminii au intrat în acele sisteme care sînt destul de apropiate de sistemul nostru solar. A fost o ocazie destul de recentă. A avut loc acum 10 sau 15 ani. A fost o mare transmisie din multe sisteme solare în acest sector al galaxiei şi cei mai mulţi gri au trecut de partea Luminii.

Rob: Da, au fost manipulaţi şi controlaţi aşa cum sîntem şi noi. Unii oameni au întrebări personale, nu e obligatoriu să raăspunzi, dar am crezut că oamenii s-ar bucura. Cum e viaţa pentru Cobra, e tumultuoasă? Nu de-abia aştepţi să pleci de planeta Terra? Nu te-au scos oamenii din sărite?
COBRA: Ei, vezi tu, ca persoană publică primesc tot felul de răspunsuri de la foart epozitive la extrem de negative aşa cum este rasa umană. Uneori este de mare inspiraţie şi uneori nu e foarte inspirator şi da, aş dori să merg acasă.

Rob: Da, unii oameni doresc să ştie ce este Soarele Central Galactic? Chiar este un soare sau o stea sau e un portal, un cîmp de super conştienţă şi se află în centrul geometric al Căii Lactee al galaxiei noastre?
COBRA: Da, este în centrul geometric al Galaxiei Calea Lactee În fapt este o entitate vie, o poartă stelară, o stea - este toate astea. Este o intrare efectivă în dimensiuni mai înalte dincolo de spaţiu şi timp, dincolo de dualitate. Este punctul de intrare/ieşire şi acela este spaţiul pe unde trec sufletele cînd încep evoluţia, deci este un punct de intrare, un loc de naştere pentru suflete şi, desigur, în acelaşi timp un loc de moarte pentru sufletele care au pierdut scopul lor în evoluţie precum Cabala.

Rob: OK. Asta e pentru bucata neagră în legătură cu bomba strangelet, cred. CIneva a spus că ai vorbit despre anomalia întunericului care există independent de Sursă. Nu este parte din Unia Pozitivă de unde au coborît Ar(c)h-anghelii. Întrebarea este: dacă substanţele anomaliei nu au fost create de către Sursă, cum s-a întîmplat sau cine a făcut asta?
COBRA: S-a creat spontan. Nimeni n-a făcut asta. S-a creat din şansă.

Rob: OK. În regulă. Altă întrebare: mergem înapoi ceva gen mişcarea schimbării religioase. Oamenii se întreabă ceva de genul: dacă Evenimentul s-ar întîmpla astăzi, ce ar opri aceste grupuri gen ISIS şi acei oameni care sînt în poziţii de război să continue? Cum vor fi opriţi acum? Există o mulţime de oameni cu arme care continuă o anumită agendă.
COBRA: OK. Primul stat Islamic este o creaţie CIA/Iezuită şi cînd elimini Iezuiţii şi aenţii Cabalei din CIA de la vîrf, liderii aceluor grupuri, majoritatea restului se vor duce acasă pentru că sînt mercenari plătiţi. Dacă nu sînt mercenari plătiţi, unii vor fi arestaţi, unii vor fi re-educaţi. Va fi un proces de restructurare. Vor fi agenţi ai militarilor pozitivi şi ai agenţiilor forţelor de lege care vor dezarma pe aceşti oameni.

Rob: OK. Mulţumesc. Exact termperarea reală şi justă a forţelor de poliţie va intra în acţiune şi liderii lor vor fi scoşi şi vor fi efectiv arestaţi cum ar trebui să fie orice om nebun cu arme care ameninţă alţi oameni. Bun.

COBRA: Da, da.

Rob: OK. Avem o întrebare cu privire la California şi s-ar putea să se întîmple peste tot în lume. E cu privire la ce se întîmplă cu seceta din California? E intenţionată? E creată? Există ceva ce s-ar putea face pentru a o opri?
COBRA: Forţele Luminii încearcă să balanseze aceste lucruri, dar Cabala încă foloseşte tehnologia eterică şi tehnologia scalară pentru a modifica artificial procesul natural. Deci e o combinaţie a ambelor.

Rob: OK, deci e ceva cu care vom trăi pentru o vreme. Evident, cred că încearcă să facă asta pentru a crea şi mai multă panică şi probleme la suprafaţă. Cineva spune că ar vrea să ştie cum vezi mişcarea Meditării Transcedentale şi alte forme de meditare.
COBRA: De fapt Meditarea Transcedentală este o formă foarte bună de meditare, dar nu e singura. Deci sînt de fapt multe căi în care oamenii pot medita şi conecta cu propriul lor suflet şi propriul sine superior.

Rob: OK. Cred că o altă întrebare în care lumea ar vrea să ştie este: ce s-a întîmplat în momentul colapsului tunelurilor. Cîţi oameni erau în aceste spaţii. Cum i-au scos de acolo? Dacă e posibil, cîţi oameni au murit. Dacă au fost mulţi, ne întrebăm de ce nu am auzit de acestea. Cineva mi-a spus acum cîteva zile că au fost 60000 de oameni care se presupune că au murit în subteranul din Denver - care a fost una din primele baze. Ştiu că Federaţia Galactică a Luminii probabil nu ar fi implicată în acest tip de situaţie.
COBRA: OK. E nevoie să explic anumite lucruri. Nu toate informaţiile despre asta sînt corecte, din cele care circulă pe Internet. Ce s-a întîmplat acolo a fost o luptă intensă între Mişcarea de Rezistenţă şi militarii negativi în acele baze şi efectiv aş estima la aproape 10000 de persoane care au murit în acele lupte.

Rob: Uau! 10000? ( Aproximativ, da) Cîţi dintre ei erau din Forţele Rezistenţei?
COBRA: Nu foarte mulţi.

Rob: Uau, ASta e groasă. Asta e în întreaga lume în diversele baze subterane ale guvernelor, nu?
COBRA: De fapt, majoritatea erau forţe reptiliene şi forţe care au venit pe planetă după invazia din COngo şi un procent foarte mic din aceştia erau forţe militare negative de la suprafaţă.

Rob: OK. E interesant. Deci aceste suflete au fost, evident, luate de Lumină şi eliberate după moartea lor? Corect?
COBRA: Da, şi majoritatea au trecut de partea Luminii, cei care nu erau din rasa reptiliană. Cei care erau din rasa reptiliană, de fapt, mulţi dintre ei nu au ales Lumina.

Rob: Şi cum e cu aspectul guvernamental al acestor baze? Unele dintre ele ajungeau şi la cîteva mile adîncime, am înţeles, şi aveau poate unele din acele baze gigantice multi-nivel. Ce s-a întîmplat cînd acestea au fost curăţate? Cum au fost curăţate? AU pus o alarmă şi au aşteptat să fie evacuaţi? A fost ceva rezistenţă opusă?
COBRA: AU fost lupte severe între Rezistenţă şi forţele negative care erau în acele baze. AU fost cucerite nivel cu nivel şi curăţate şi au fost efectiv mulţi oameni luaţi ostateci în acele baze şi au fost eliberaţi şi li s-a dat vindecare. Nu a fost frumos. NU a fost deloc frumos şi mă bucur că s-a terminat.

Rob: Uau - deci erau şi umani răpiţi care erau torturaţi şi se experimenta pe ei (Da.) şi nu li se permitea să iasă la suprafaţă pentru a spune ce li s-a întîmplat.
COBRA: Da. Unii din aceşti oameni care au fost salvaţi, unii din ei s-au întors la suprafaţă, dar cei mai mulţi oameni au intrat în Rezistenţă şi apoi pe alte planete pentru vindecare şi cei care s-au întors la suprafaţă nu spun istoriile lor.
Rob: Şi cum e cu băieţii răi din Noua Ordine Mondială - ce s-a întîmplat cu ei? Vreunul din ei s-a predat sau mulţi au murit către un sfîrşit amar?
COBRA: E nevoie să specifici, cei care sînt încă activi acum sau cei care erau parte din complexul subteran?
Rob: Păi am vorbit de complexul subteran şi de bazele subterane. AU fost ceva prizonieri acolo, evident, îmi imaginez - chiar şi ET-ii pozitivi care erau ţinuţi prizonieri acolo. (Da, e adevărat.) Vorbesc despre, să spunem, forţele care au fost minţite care erau parte din Cabală, Nazi, Illuminati care erau parte din securitate. Ce s-a întîmplat cu ei cînd bazele au început să fie curăţate sub ei? AU primit mesajul şi au început să se îndrepte către suprafaţă şi să iasă?
COBRA: Depinde. Unii de ei au vrut să apere terenul. Unii au scăpat la suprafaţă. Unii au fost capturaţi. Alţii au trecut de partea Luminii. Şi unii au fost duşi în Soarele Central. Au fost multe cazuri individuale. Aş spune că o mare parte din reţeaua Illuminati a fost curăţată datorită acestor acţiuni. Nu în totalitate, dar o parte substanţială din reţeaua Illuminati a fost curăţată odată cu bazele.

Rob: OK. Cineva vrea să ştie - sîntem deja parte din Federaţia Galactică sau e necesar să fie ceva formal care să fie încuviinţat de întreaga societate şi să fie anunat?
COBRA: E nevoie să fie un proces conştient. Să treacă prin toată umanitatea, deci nu sîntem parte din ea încă.

Rob: Unii oameni au observat că noul Prim-ministru Narindra Modi al Indiei introduce unele idei foarte revoluţionare şi acţiuni care se pare că sînt ale Luminii. Ai ceva informaţii despre el? S-a spus că a petrecut mulţi ani în Himalaya.
COBRA: Da, face parte din Alianţa Estică şi da, a avut contact cu Forţele Luminii şi da, sprijină Lumina.

Rob: Foarte bine. Cred că trecem la Anuki. Multă lume vorbeşte despre ei, James Gilliland vorbeşte despre ei. Întrebarea este: a primit Cobra informaţia că Anuki au folosit rasa umană pentru extracţia aurului acum 250000 de ani?
COBRA: Asta vine de la Zechariah Sitchen şi asta nu e informaţie corectă

Rob: Ai fost vreodată în contact cu Consiliul celor 12?
COBRA: Da, dar adevăratul Consiliu al celor 12 aparţine Confederaţiei Galactice.

Rob: Va veni Maestrul Ascensionat Iisus pe Terra după Eveniment?
COBRA: La un anumit moment da.

Rob: Mulţi oameni sînt hiper-senzitivi şi pot simţi fizic vibraţia gîndului, acţiuni şi mişcări ale fiinţelor fizice şi ne-fizice din jurul lor. Pentru aceşti oameni senzitivi, ce ar fi ceva util să facă în viitor aceşti oameni natural senzitivi? Ai vreo îndrumare pentru aceşti oameni care nu au fost antrenaţi în nimic psihic sau spiritual şi tocmai observă că sînt extrem se senzitivi. CE ai recomanda pentru aceşti oameni?
COBRA: În primul rînd e nevoie să înveţe o tehnică de protecţie. Să înveţe să nu se implice în energiile din jurul lor şi să rămînă în propriul centru apoi să petreacă ceva timp în natură şi desigur să descopere darul pe care îl au pentru că e un dar şi să îl folosească pentru a ajuta la eliberare.

Rob: Mulţumesc. Trecem cu adevărat prin centura fotonică?
COBRA: Nu.

Rob: Mişcare prin planul central de care vorbeşte Sheldon Nidle nu este o descriere corectă în opinia ta, deci.
COBRA: Această descriere nu este precisă din punct de vedere ştiinţific. Sînt cîteva greşeli aici. În primul rînd Soarele Central nu este Alcione. Alcione este Soarele Central al Sistemului Stelar Pleiade. Noi nu orbităm în jurul lui ALcione. Noi orbităm în jurul Soarelui Central Galactic şi în al doilea rînd, nu este o centură fotonică. Mai degrabă este o energie tachy-ionică şi de asemenea o energie de particule. Energie care vine de la Soarele Central Galactic la fiecare 25000 de ani.

Rob: OK. Deci soarele noastru nu revoluţionează în jurul lui ALcione. (Nu.) Ok. Ce este ciclul de 25000 de ani? Noi nu facem o revoluţie completă a galaxiei în această perioadă. Nu-i aşa?
COBRA: Nu. De fapt este un ciclu de un puls al Soarelui Central Galactic şi precesia axei Terrei este antrenată de acest ciclu.
Rob: OK. Dacă ascensiunea planetei este destinată să aibă loc numai după Eveniment, cineva vrea să ştie de ce insişti atît de mult pe meditarea săptămînală? Alt punct pe care cineva l-a adus într-o discuţie privată este că pe întreag planetă sînt cu siguranţă mai mult de 144000 de oameni care meditează tot timpul. Este aşa de important ca toţi să aibă exact aceeaşi intenţie?
COBRA: Da, exact. Este foarte important dacă vrei să obţii un grad înalt de cooperare şi să creezi o schimbare planetară. E nevoie să ai un grup cu acelaşi scop care fac acelaşi lucru în acelaşi moment în timp. E o lege fizică. Nu am inventat-o eu. Este o parte simplă a fizicii hiper-dimensionale. De aceea este foarte important să se atingă masa critică, aş spune, să accelereze schimbarea planetei.

Rob: OK. Foarte bine. Au Forţele Luminii tehnologie semnificativă să dezactiveze anomalia quark-ului pietrei neagre?
COBRA: Aş spune că dezvoltă tehnologie şi fac progrese, dar nu au obţinut-o încă în totalitate.

Rob: OK. Absolut. Din nou, grii şi reptilienii nu mai sînt. Încă mai există răpiri şi în plan fizic şi al corpurilor din planul energetic sau multi-dimensional.
COBRA: NU mai există răpiri în planul fizic, dar planurile energetice încă sînt trăiri pe care oamenii le au în vise. Aş spune că asta încă se întîmplă.

Rob: OK. Cred că asta ar cam fi exact o oră pentru astăzi. Am trecut prin toate întrebările. Aş vrea să mulţumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis întrebări. Unii dintre voi repetaţi întrebările la care nu am răspuns. Cobra, mulţumesc foarte, foarte mult pentru timpul tău de azi. Apreciem cu toţii mult. Sperăm că vom vorbi cu tine din nou luna viitoare. Mulţumesc foarte mult şi Victoria Luminii!
COBRA: Mulţumesc tuturor pentru ascultare şi Victoria Luminii!


Sursa

Un comentariu:

  1. Aceste dezvaluiri implica cititorul la un serios test de cunoastere,cel putin al termenilor de ordin spatial.Cei neacomodati cu notiunea de suflet si suprasuflet,cu existenta in plan galactic a mai mutor sori dar si cu termeni putin uzitati in cotidian ,au serioase probleme de intelegere atat al intrebarilor dar mai ales al explicatiilor lui Cobra.Putini stiu dar sant si real interesati de ceea ce se intampla cu adevarat in alte planuri ale existentei,mai ales ca distorsiunea informatiei si acum functioneaza la maxima capacitate.Astfel de interviuri ar trebui facute cunoscut tuturor nativilor care in mod total dezinteresat urmaresc si lucreaza in promovarea iubirii si fratiei intre oameni.Desi citesc de ani buni carti in domeniul (spiritual),iar acum datorita raspandirii informatiei instantanee prin conexiunea NET-ului,ai usurinta de a ajunge la informatii dintre cele mai diverse,dar asa cum spune si Cobra acestea nu sant in cea mai mare masura adevarate,iar alegerea graului de neghina dintro inf.nu o poate face decat cel cu o experienta si o multitudine de informatie din surse diverse dar si de credibilitate a emitentului. Astept cu mare interes noi informatii de interes planetar.

    RăspundețiȘtergere