200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141014

Anonymous - Arestări în masă ale Cabalei





Salut cetăţeni ai lumii.

Noi sîntem Anonymous. Vă aducem acest mesaj în pace şi sperăm că sînteţi bine. În prezent, precum sîntem siguri că aţi auzit pînă acum, există ceva teribil de greşit cu felul în care a fost viaţa la nivel global.

Arestări în masă a 10000 de membri ai Cabalei se apropie de timpul de a fi înfăptuite.

Foarte curînd, vei fi martor la arestările în masă din lumea întreagă a mulţi criminali membri ai Cabalei.

Aceste arestări vor însemna scoaterea obstacolelor finale ceea ce va permite implementarea noilor sisteme de abundenţă care sînt pregătite să elibereze imediat umanitatea de economia actuală şi ale ei condiţii de îndatorare şi sărăcire impuse cu falsitate.

Au fost mulţi bărbaţi şi femei dedicaţi acestei cauze care au lucrat cu sîrguinţă în secret de ani de zile pentru a ne aduce la acest moment şi sînt nerăbdători să prezinte umanităţii noul sistem care imediat va redistribui abundenţă întregii umanităţi şi va elibera umanitatea din viaţa mondenă care se cunoaşte. Libertatea va fi înapoiată oamenilor.

Eliberarea tehnologiilor şi altor elemente suprimate care vor fi introduse vor urma în sprijinul acestei tranziţii.

Ştirile despre aceste arestări în masă vor veni pe neaşteptate şi vor cădea cu greutate, iar mulţi din cei care sînt nepregătiţi pentru a înţelege "de ce se întîmplă asta" se vor simţi şocaţi şi confuzi să fie martori la atît de multe persoane arestate.

Aceşti mulţi bărbaţi şi femei, oricum, au servit pentru perpetuarea sclaviei tale şi toţi au luat parte activă la crime serioase împotriva oamenilor.

Anumite grupuri mari de media au căzut de acord să prezinte aceste evenimente şi să sprijine în desfăşurarea dezvăluirilor. Aceste arestări vor fi televizate şi arătate complet tuturor pentru că se datorează oamenilor lumii să fie martori la exact aceste momente şi acţiuni care vor însemna eliberarea de sub controlul acestor mulţi oameni care de prea mult timp au lucrat să aservească controlul şi exploatarea umanităţii.

Această manipulare se va termina şi umanitatea va intra într-o viaţă nouă.

Cu asta în minte, poţi privi la aceste arestări fără nici o frică şi să înţelegi ceea ce înseamnă pentru lumea noastră.

Sînt multe surse de acest gen de eliberare de informaţie şi se cere ca această informaţie să fie făcută cunoscută tuturor care ar putea, sau nu, să aleagă măcar să se familiarizeze ei înşişi cu ea, şi orice efort depus pentru a răspîndi această informaţie este valoros şi va ajuta la disiparea fricii şi să diminueze impactul.

Adevărata libertate îţi va fi înapoiată în curînd.

Noi sîntem Anonymous!
No sîntem Legiune!
Noi luptăm pentru oamenii lumii!
Noi nu vom uita ce ai făcut.
Acţiunile tale nu vor trece nepedepsite.
Aşteaptă-ne.

5 comentarii:

  1. Buna ziua, sper sa fiti reali. Va pot da un exemplu de complot cabalo-masono-politic? iata o grupare de jaf international pe care o puteti demonta: papa demis pt exact ce stiti si voi, ce este in legatura cu traian basescu presedintele Romaniei,Ttariceanu ce are in subordine o trupa de femei specializate in jafuri prin magia sexuala si aici dau doua nume, Ioana Tariceanu, Andrea Marin fasta Banica, controlerul meu Lia-Lucia Chioreanu cu sotul Vasile si fratii Marcel,Ioan, sora Zorica ce e in Canada, cu toti fii lor si nurorile si cuscrii, evident.Aceasta Lia-Lucia Chioreanu era mama micilor cenusii primiti de Ion Iliescu in dar de la rusi in 1992 si prin ei a facut atat de mult rau incat au murit 5 persoane in locul ei...iar ea ce trebuia sa moara in 2008 in schimb e premiata cu prelungirea vietii pt a continua si azi controlul si rautatile, jafurile averilor stramosesti, ale drepturilor legale ale mele si in mod sigur si ale altor oameni alesi.Eu cer in numele popporului meu, romanesc ca toti banii acumulati de acestia in colaborare si sustinere directa a popilor si va dau nume: din Baia Mare popa ungur Lib Istvan, pensionat a strans 35 milioane euro de care Vaticanul nu stia, iar papa emerit a reusit prin Tariceanu, administratorul curvelor kgb sa ii ia 5 pt a le da papei emerit, apoi popii ortodocsi, Varga Nicolae cca 10 milioane euro,9 apartamente, 3 vile, colegul sau acum pensionat, Costinas Andrei cca 10 milioane euro, mai are fiica preoteassa si sotul ei slujeste tot cu tata-socru si au adunat si ei destule averi doar p[t a ma subordona lui basescu, apoi in Cluj a primit parohie fiul tipei ce curata biserica, conditionat si acela ca popa Varga sa ma haRTUIASCA SI ACUM ARE 20, MIL. EURO PRIN CHINUIREA MEA...CE AR FI SA SPARGETI GASCA DE POPI-POLITICIENI-CURVE KGB?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuzati, dar care este motivul hartuirii si despre ce cenusii este vorba ca a primit iliescu de la rusi? extraterestri cumva?

      Ștergere
  2. Oameni buni dece nu comentati? in mod sigur nu-i de crezut asa ceva si traim sub imperiul fricilor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi extraordinar daca acest mesaj , pe care foarte multi dintre noi il asteptam de ceva vreme , este unul veridic si nu manipulator . Ar fi un mare pas inainte pentru favorizarea aparitiei "Evenimentului " in cat mai scurt timp !

    RăspundețiȘtergere