200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20180104

Elitele globale luate la GITMO de Fortele Speciale US - Implicatii in Dezvaluirea Totala - 03 Ianuarie 2018


Internetul a bîzîit de zvonuri cum că membri VIP de înalt nivel ai Guvernului Ocult (Deep State - Cabala/Iluminati/Elita globală) sînt deţinuţi pentru abuzuri în drepturile umane şi corupţie şi sînt ridicaţi de Forţele Speciale ale US la închisoarea militară Guantanamo Bay Naval Base (Gitmo) ca rezultat al miilor de acuzări sigilate. Surse multiple au informat despre cîteva din figurile VIP care au fost duse acolo.

În timp ce acestea sînt doar zvonuri, evenimentele recente arată că pot fi plauzibile. Dacă sînt corecte, aceste investigaţii secrete, arestările şi mutările la Gitmo, unde vor cunoaşte detenţie extinsă şi justiţia militară, are implicaţii politice enorme şi face posibilă eliberarea informaţiei suprimate mai înainte de către Guvernul Ocult.

O sursă a acestor zvonuri vine de la David Todeschini, un ex-veteran al USAF (Forţele Aeriene US - n.a.) care a scris un expoze despre operaţiile sub acoperire din timpul războiului din Vietnam. EL descrie ce a aflat de la surse de încredere din FBI despre evenimentele recente de la Guantanamo într-un video pe Youtube din 24 Decembrie 2017 care se rezumă la următoarele:

Surse confidenţiale de nivel înalt comunică acestui reporter că închisoarea militară de la Guantanamo Bay a fost alertată să aştepte în curînd prizonieri de profil înalt - posibil ca rezultat al peste 10000 de acuzări federale sigilate. 1000 de marini au acompaniat pe gen. Mattis la Gitmo pentru a oferi securitate pentru "prizonierii speciali"...

Altă sursă pentru extragerile secrete pentru Gitmo via acuzări sigilate este jurnalistul veteran Dr. Jerome Corsi care a spus într-un tweet:
Jerome Corsi @jerome_corsi #QAnon #Qanon8chan Something is happening at GITMO -- flight records being shared on Subreddit post CBTS_stream HERE: https://www.reddit.com/r/CBTS_Stream/comments/7murs0/guantanamo_bay_flight_records_from_726am_121817/ … Related to @realDonaldTrump executive order regarding confiscation of assets for those involved with human rights abuses

O a treia sursă este aşa-numitul trăgător de alarmă QAnon care a fost citat ca autor al postării din 27 Decembrie, care se referă la recentele sosiri de VIP-uri la Gitmo:



Ceea ce merită evidenţiat în postarea lui QAnon este că noii rezidenţi au început să sosească la Gitmo în 26 Decembrie 2017 şi mai mulţi sînt aşteptaţi. Aceasta după ce preşedintele Trump a emis al său Ordin Executiv în 21 Decembrie care declară "urgenţă naţională" ca răspuns la abuzurile în drepturi umane şi corupţia peste tot în lume.

În final, îl avem pe ex-corespondentul revistei Forbes, Benjamin Fulford, care a scris în 1 Ianuarie 2018:

Într-un moment istoric de justiţie poetică, majoritatea făcătorilor de "război de teroare" de pe teritoriul US au fost acum ei înşişi conduşi la baza navală din Guantanamo Bay, Cuba, spun surse din Pentagon. "Acoliţii Rothschild precum George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, clanul Bush, Podesta şi mulţi alţii au fost ridicaţi pe sus şi duşi la Gitmo de tribunale militare, în timp ce Departamentul Apărării cheltuie 500 milioane USD pentru îmbunătăţirea închisorii şi trimit mai multă poliţie militară şi marini", spun sursele.

Ce se poate distila din aceste surse independente este că membrii de înalt nivel din Guvernul Ocult, din care mulţi sînt parte din reţeaua globală satanică de pedofili, sînt deţinuţi de Forţele Speciale US şi luate la Gitmo unde sînt reţinuţi pe o perioadă nedefinită, în timp ce justiţia militară este aplicată cazurilor lor. În aceste proces, facilităţile de găzduire de la Gitmo sînt semnificativ reformate cu expansiuni şi mai multe gărzi pentru a găzdui o infuzie de prizonieri VIP.

Printre primii care s-au referit la folosirea Forţelor Speciale US pentru investigarea şi deţinerea figurilor din Guvernul Ocult sub autoritatea acuzărilor sigilate a fost trăgătorul de alarmă din Programul Spaţial Secret, Corey Goode. El s-a referit la asemenea investigaţii militare încă din 9 August 2017 după ce a fost informat de o sursă pe care a descris-o ca ex-agent pensionat FBI şi militar de carieră:

Au fost echipe de Forţe Speciale ale US care au condus "supraveghere domestică şi investigaţii ale unui grup satanic care s-a infiltrat în toate aspectele agenţiilor guvernamentale şi militare. Aceste echipe de Forţe Speciale au fost în existenţă începînd cu jumătatea ciclului electoral. Am fost informat că un raport secret despre cît de parşive sînt aceste infiltrări este mai şocant decît s-a aşteptat. Ciudat, acest raport include de asemenea note ale cîtorva juraţi supremi secreţi care sînt acum activi în DC.

Raportul afirmă că acestă conspiraţie implică majoritatea oamenilor de putere din UN, EU, US din structurile de putere orăşeneşti şi statale. Aceste organizaţii de guvern sînt complet complice în ceea ce se petrece. Pînă jos pînă la oficiile poştale şi birourile de Poliţie."

Mai recent, Goode spune cp sursele sale i-au spus că Gitmo este îmbunătăţită pentru a găzdui deţinuţi VIP şi asta include acces pentru scaune cu rotile pentru unii dintre ei, care sînt deţinuţi de Forţele Speciale care lucrează pe toată planeta, a explicat într-o comunicare cu autorul best-seller David Wilcock, pe 5 Noiembrie:

Juraţi Supremi secreţi au avut investigările aproape complete cînd totul s-a schimbat. Aveau acuzările sigilate preparate cînd au primit o bună parte de informaţii noi care le-a permis să extindă reţeaua de lucru.

Investigaţia lor s-a extins de atunci în mod dramatic. Se ştiu atît de multe despre planurile unei lovituri de către Cabală că nu ştiu cît de mult mai poate aştepta Alianţa pentru a acţiona şi a preveni Cabala de la a se furişa afară din ţară.

Unii dintre cei foarte răi au plecat deja. Echipele noastre de Forţe Speciale plănuiesc să meargă în unele din aceste ţări care ascund aceşti membri ai Cabalei şi să-i ridice cu forţa.

Sînt aceste afirmaţii adevărate? Trecînd prin înregistrările publice, ceea ce este fapt ştiut este că James Mattis, Secretarul Apărării, a vizitat cu adevărat Gitmo în 21 Decembrie devenind primul secretar al apărării care a făcut asta din 2002. A fost în aceeaşi zi în care Trump a emis al său "Ordin Executivde blocare a proprietăţii a persoanelor implicate în abuz flagrant al Drepturilor Omului sau corupţie", în care a declarat:

De aceea determin că abuzul de drepturi umane şi corupţia din lume constituie o ameninţare neobişnuită şi extraordinară la securitatea naţională, la politica externă şi la economia Statelor Unite şi de aceea acum declar starea de urgenţă naţională pentru a rezolva această ameninţare.

Coincidenţa de timp sugerează că a fost mai mult decît o coincidenţă şi a arătat o posibilă legătură între vizita lui Mattis şi Ordinul Executiv. Această legătură este întărită de o vizită anterioară la Gitmo, în Iulie 2017 a Judecătorului General Jeff Sessions care a numit Gitmo:

un loc "perfect acceptabil" pentru suspecţi noi de terorism, contrar cu a-i deţine în SUA şi a avea propriul Departament de Justiţie care să-i judece în curtea civilă.

Este foarte probabil ca Gitmo să fie folosită pentru a găzdui deţinuţi sub Ordinul Executiv al lui Trump. Ar putea fi trataţi ca şi terorişti sub Ordinul Executiv al "urgenei naţiuonale" care a delegat autoritatea oricărei agenţii americane capabile să reforţeze funcţia primară a ordinului de a întrerupe bunurile indivizilor şi grupurilor ţintite:

Sec.8. ...Secretarul Trezoreriei poate, în consistenţă cu legea aplicabilă, să redelege oricare din aceste funcţii la alţi ofiţeri şi agenţii ale Statelor Unite. Toate agenţiile să ia toate măsurile în cadrul autorităţii lor să implementeze acest ordin.

În consecinţă, Ordinul Executiv al lui Trump a furnizat o fundaţie legală firmă pentru Forţele Speciale US să deţină fizic indivizi ţintiţi de pe teritoriul principal al US sau oriunde pe planetă şi să îi relocalizeze la Gitmo dacă este necesar.

Legea militară, în loc de Legea locală US, ar permite Forţelor Speciale US să acţioneze asupra celor deţinuţi sub autoritatea Acuzărilor Sigilate şi sub Ordinul Executiv din 21 Decembrie. Asta ar fi o pîrghie foarte puternică care ar putea fi folosită să obţină confesii şi cooperare din partea operativilor de nivel mic din Guvernul Ocult în contra superiorilor lor care sînt deţinuţi la Gitmo.

Alt fapt pertinent este că Todeschini susţine că 1000 de marini l-au acompaniat pe Trump şi vor rămîne să confere securitate specială pentru prizonierii VIP. În mod similar, Fulford se referă şi la marini şi la poliţia militară din Garda Naţională care s-au deplasat la Gitmo.

Cît priveşte personalul USMC (Corpul de Marină US - n.a.), o ştire a Miami Herald se referă la propusă reformă de la Gitmo care include barăci pentru 848 trupeţi de închisoare să fie gata în patru ani. Asta este foarte aproape de presupuşii 1000 de marini despre care Todeschini (şi Fulford) afirmă că au fost trimişi acolo să păzească prizonierii VIP.

Există coroborare de asemenea pentru afirmaţia care priveşte poliţia militară a Gărzii Naţionale care a fost trimisă la Gitmo. În 29 Decembrie 2017 s-a raportat că Garda Naţională din Arizona a desfăşurat patru duzini de poliţişti militari la Gitmo pentru o perioadă de nouă luni.

Un raport al Departamentului de Apărare citat în 24 Mai 2016 într-o afirmaţie în Congres a descris că populaţia maximă de la Gitmo era de 684 prizonieri în Iunie 2003 şi aceasta s-a redus la aproximativ 80 în 2016. Estimări mai recente ale populaţiei închisorii Gitmo este de aproximativ 40 terorişti islamici.

Articolul din Miami Herald din 21 August 2017 revelă că administraţia Trump a plănuit să cheltuiască aproape 500 milioane USD în reformarea facilităţilor de la Gitmo. Aceasta includea propunerea Marinei să construiască un spital de cinci etaje cu un cost total de 250 milioane.

Faptul că un spital cu cinci etaje va fi construit la un asemenea cost semnificativ sugerează într-adevăr că Trump plănuieşte să extindă semnificativ numărul de prizonieri de la Gitmo.. Aceştia nu vor fi terorişti islamici suspecţi cu siguranţă ci prizonieri VIP pentru abuzuri asupra Drepturilor Omului şi corupţie cărora nu li se va permite tratament medical pe teritoriul US.

În final, ajungem la afirmaţia cheie că mii de Acuzări Sigilate au fost preparate care au fost folosite să autorizez deţinerea şi extragerea personalului Guvernului Ocult. Accesul Public la Registrul Electronic al Curţii (PACER) a fost scrutinat pentru a confirma existenţa de 4289 Acuzări Federale Sigilate din 22 Noiembrie 2017, potrivit ex-agentului FBI Hal Turner.

Mai recent, surse afirmă că acestea s-au ridicat la peste 9000 din 24 Decembrie 2017. Acest număr nu a fost încă substabţiat, dar ar fi rezonabil să concluzionăm că numărul din Noiembrie a crescut semnificativ în Decembrie.

În concluzie, există evidenţe de netăgăduit care susţin afirmaţiile că figuri de vîrf din VIP-ul reţelei internaţionle a Guvernului Ocult care sînt implicaţi în traficul de copii, abuzuri de Drepturi ale Omului, corupţie şi ritualuri satanice sînt investigaţi, deţinuţi şi extrădaţi la Gitmo via Acuzări Sigilate ranforsate de Forţele Speciale ale US.

Implicaţiile acestor evenimente în desfăşurare în dezvăluirea tehnologiilor secrete relative la programele spaţiale, bazele din Antarctica ascunse sub păturile de gheaţă şi viaţa extraterestră, toate suprimate în trecut de Guvernul Ocult, sînt profunde.



Există baze pentru un optimism rezervat că susţinătorii "dezvăluirii complete" vor creşte substanţial pe măsură ce alţi oficiali corupţi ai Guvernului Ocult sînt luaţi la Gitmo. Scoaterea lor in poziţiile de lideri de putere globală va ajuta foarte mult la terminarea politici lor lungi de decade de a priva restul umanităţii de beneficiile tehnologiilor avansate care vor revoluţiona viaţa peste tot pe planetă.

© Michael E. Salla, Ph.D.
Copyright Notice



Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu