Fie ca 2017 să fie anul în care pe TERRA a fost PACE şi la Mulţi Ani !

Blog-ul se află în prezent în inactivitate pe o perioadă nedeterminată. Totuşi, noi articole pot apărea de formă sporadică.

20160604

Ai îndrăzni să chestionezi cine eşti cu adevărat? - Călătoria ADN.


Este doar nivelul de conştienţă personal, al fiecăruia, cel care ne reţine să lucrăm împreună sau ne ajută să fim împreună ca o rasă umană.
PACE pe TERRA.

Poţi activa subtitrarea acestui video pentru limba dorită.

2 comentarii:

  1. din cauza ca populatia bipeda abia acum isi ridica capul si incearca sa se descopere cine sunt de unde sunt cum au ajuns la stadiulactual iar anumite cunostinte considerate specialitati de laborator sa poata deveni cunstinte populare osibile oricaruiindivid acest ADN fiind cel maimisteriosprocedeu pentru a ne cunoaste mai bine cine sntem
    Un aparatsimplu de utilizat sa poate fi al tuturor si o pagine a interpretarii rezultatelor si ce vor mai fii necunoscute de noi sa poata fii populare GEORGE

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer ,de mic copil m-am intrebat de unde vin,cine sunt .Si asta le datorez si parintilor.Intrebari de genul acesta sunt puse de mult timp ,raspunsurile au venit mai greu,dar astazi odata cu tehnologia s-a dezvoltat cunoasterea ce trebuie sa plece din interior,din cunoastera sinelui.

    RăspundețiȘtergere