După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150815

Cobra - Zeiţa Galactică - 14 August 2015


Pe măsură ce energiile dinspre Centrul Galactic se intensifică, este important pentru oameni să fie conştienţi de Zeiţa Galactică. În trecut, oamenii erau conştienţi de energiile masculine dinspre Centrul Galactic, care se manifestau ca super-unde galactice, capabile să schimbe polii planetari, să declanşeze schimbări climatice drastice şi să ducă la extincţia speciilor. Este timpul acum să devenim conştienţi de Zeiţa Galactică, aspectul feminin al super-undei galactice, care se va manifesta ca Iubire, cum nu a fost niciciodată cunoscut pe această planetă.

Această energie va uşura penetrarea noastră la momentul Evenimentului şi va anula în mod efectiv marea majoritate a negativităţii, la vîrful tranziţiei.

Cu cît mai mult sînt oamenii conştienţi de această energie şi sînt capabili să o canalizeze prin cîmpurile lor energetice şi corpurile lor, cu atît mai mult va fi capabilă să suavizeze calea colectivă globală.

Acesta este un exemplu de cum se manifestă:
Video

Ar fi bine cît mai multe grupuri posibil ale Sororităţii Trandafirului să fie formate în lumea întreagă pentru a canaliza această energie galactică. Dacă doreşti să formezi un grup în zona ta, poţi merge aici:
sisterhood-of-the-rose-member-assistance-form

Sau să contactezi sisterhood@prepareforchange.net

Următoarele grupuri nu sînt direct conectate cu Sororitatea Trandafirului dar sînt foarte aliniate cu esenţa Zeiţei şi sînt un bun exemplu de cum ar putea opera grupurile Sororităţii Trandafirului:
womens-temple
list-of-groups

Cabala este foarte conştientă de puterea energiei Zeiţei în manifestarea Evenimentului şi cu toate că nu mai sîntem în Evul Mediu, ei încă o suprimă:
instagram-goddess-tag-bannedCel mai probabil că ai notat că nici o informaţie importantă nu a fost eliberată în ultimele cîteva săptămîni. Cele mai de încredere surse de informaţii nu au primit nimic semnificativ sau li s-a cerut să nu elibereze nimic semnificativ pînă cînd anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii sînt completate. Aceasta a făcut loc pentru multă dezinformare şi blogosfera este plină de speculaţii care cu precădere nu sînt bazate pe realitate, şi de asemenea o mulţime de oameni care se acuză unii pe alţii că sînt "Inteligenţe Artificiale (AI) sau programaţi mental". Rugămintea este să fiţi conştienţi că pe această planetă, evident, toată lumea este programată mental într-un anumit grad şi încă majoritatea oamenilor sînt buni în esenţa lor şi încearcă să facă cel mai bine pentru a îmbunătăţi situaţia. În aceasta ar fi bine să fie concentrarea noastră.

Se aşteaptă ca situaţia să se îmbunătăţească în o săptămînă sau două căci o anumită fază este completată, noi informaţii să fie eliberate şi întîmplări din spatele scenei să fie în sfîrşit eliberate în blogosferă.

Penetrarea este arpoape!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu