200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140227

Cobra - Noi avem puterea - 27 februarie 2014


În ciuda aparenţelor, noi avem puterea. Libera voinţă este legea supremă în acest univers şi cînd o masă critică de oameni ia o decizie pentru eliberarea planetară şi insistă suficient de mult, acea eliberare survine inevitabil. Aceasta este cea mai înaltă lege naturală şi Cabala va fi obligată să i se supună, că vrea sau nu, şi să elibereze suprafaţa acestei planete umanităţii.

Cînd o masă critică de fiinţe umane se adună cu o intenţie focalizată, poate avea un efect drastic în situaţia planetară. Masa critică pentru umanitate fluctuează undeva între 100.000 şi 150.000 de oameni.

Am reuşit să adunăm în jurul a un sfert de milion de participanţi pentru Activarea Portalului Păcii din 25 august 2013 şi am reuşit să deviem posibila invazie militară în Siria.

Proiectul Conştienţa Globală, dirijat de Roger Nelson de la Universitatea Princeton, studiază efectul conştienţei umane sincronizate la evenimente de importanţă planetară, pe generatoare de numere aleatoare. Proiectul nu măsoară dacă efectul este pozitiv sau negativ, înregistrează numai deviaţia de la rezultatele aşteptate statistic:
http://noosphere.princeton.edu/index.html

Acest proiect a fost probat peste orice îndoială (probabilitatea contra şansei este mai mare de un miliard la unu) că conştienţa umană la unison are efect care este departe de a fi aleator:
http://noosphere.princeton.edu/results.html#alldata



Acest proiect a descoperit că Activarea Portalului de Pace (p=0,027) a afectat conştienţa globală mai mult decît orice eveniment de la începutul lui 2013, cu excepţia "morţii" lui Nelson Mandela din decembrie de anul trecut (p=0,013). A avut mai mult efect decît demisia fostului papă (p=0,087), alegerea actualului papă (p=0,186), evenimentul de steag flas din Boston (p=0,765) şi Olimpiada Sochi (p=0,202)! Şi aproximativ acelaşi efect ca evenimentul de steag fals din 9-11 din 2001 (p=0,031):
http://noosphere.princeton.edu/global.meditation.html



Factorul p reprezintă probabilitatea ca un anume eveniment să fi generat efectele din întîmplare. Este o măsură destul de bună a coerenţei globale a conştienţei la suprafaţa planetei. Cu cît mai mic numărul, cu atît mai puternică este coerenţa conştienţei.

Activarea Portalului Aion din 23 noiembrie 2013 a primit şi ea masa critică şi un rezultat tangibil a fost acordul de pace cu Iran la numai cîteva ore după activare. Efectul Activării Portalului Aion, în conştienţa umană este măsurat aici:
http://noosphere.princeton.edu/portal.activation.html

Putem să influenţăm coerenţa conştienţei pe planetă în fiecare zi, nu numai la activarea portalurilor. Expunerea adevărului prin media alternativă şi proteste de masă, dacă persistă suficient de mult, sunt cele mai eficiente căi de a se obţine această coerenţă. Cînd masa critică de adevăr va fi expusă prin media alternativă, va declanşa o reacţie în lanţ a treziei planetare care va fi sincronizată cu Evenimentul prin Pulsul Galactic.

Soarele Central Galactic este sursa liberei noastre voinţe şi, bineînţeles, Cabala nu poate opri Soarele Central Galactic! Nu pot opri nici valul cosmic al Luminii care accelerează penetrările cheie în evoluţie să se petreacă mai şi mai repede, convergînd într-un punct de mega-penetrare în viitorul nostru apropiat:



Suntem mult mai puternici decît pare:

Puterile care sunt sunt speriate în secret de puterea oamenilor... şi doar pretind că sunt în control firm

În ciuda tăcerii din mass-media principală, proteste de masă au atins Statele Unite (ţara cu cel mai puternic control al Cabalei) şi asta este un semn foarte bun că ne apropiem de penetrare:
http://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/02/12/and-now-for-the-real-news-80000-march-on-raleigh-nc-feb-8th/

Cînd realizarea acestui fapt penetrează prin mase va ajuta la co-crearea Evenimentului.

Celălalt factor crucial este faptul că Rezerva Federală nu are aurul:
http://www.silverdoctors.com/former-us-treasury-official-us-does-not-have-germanys-gold/

Oamenii încep să realizeze faptul că aurul s-a dus:
http://blog.milesfranklin.com/yamashitas-gold

Din nou, cînd acest fapt va fi realizat printre mase, va ajuta la co-crearea Evenimentului şi Resetarea sistemului financiar căci masa critică de încredere în sistemul banilor fiat va dispărea.



Cabala a efectuat cîteva mişcări disperate în ultima vreme, precum "sinuciderea" bancherilor şi manipularea culorilor revoluţiei din Ukraina şi Venezuela de lunetişti acoperiţi de Iezuiţi/ApaNeagră/Xe/Academi şi cohortele din Frăţia Musulmană care au ucis oameni şi au incitat la violenţă.

E bine de luat aminte că aceleaşi pamflete ale propagandei Frăţiei Musulmane care au fost înmînate în Egipt au fost date şi protestatarilor din Ukraina:
http://politicalvelcraft.org/2014/02/24/russia-threatens-u-s-s-communism-in-ukraine-with-military-intervention-u-s-citizens-new-hero-vladimir-putin/

Intrăm într-o perioadă foarte interesantă în cîteva zile. Daţi-mi voie să concluzionez prin a da o pistă că scenariul arestărilor în masă nu este singurul aspect al planului de a elimina Cabala de la putere.

Victoria Luminii este aproape!



Sursa

20140226

Forţele Luminii - Forţele Întunericului


GRUPURI POZITIVE


Confederaţia Galactică. Numită şi Federaţia Galactică. Este o uniune confederată lejeră de civilizaţii pozitive din această Galaxie, precum Pleiadeieni, Siriusieni, Arcturieni... Liderii ei sunt maeştri ascensionaţi, fiinţe care trăiesc în stare iluminată de conştienţă. Comandamentul Ashtar este o secţiune a Confederaţiei Galactice a cărei primă funcţie este să elibereze Planeta Terra din gheara forţelor întunecate.


Ei au mai multe nave fizice pe orbita Terrei care sunt ascunse cu membrană tahyionică şi de aceea sunt nedetectabile pentru instrumentele optice/radar ale Cabalei. Ei au prevenit războiul nuclear pe Terra de mai multe ori. De asemenea, ei au prevenit multe cutremure prin stabilizarea activităţii plăcilor tectonice. Principala lor motivaţie este să împărtăşească fericire şi iubire pe care ei le-au atins pentru ei ca rezultat al creşterii lor spirituale, cu nu atât de norocoasa populaţiei de pe Terra.

Exită o campanie puternică de dezinformare împotriva Confederaţiei Galactice care a pornit la jumătatea anilor 90 odată ce Cabala a realizat că Confederaţia Galactică este o ameninţare serioasă la planurile lor de Noua Ordine Mondială. Mulţi contactaţi de către Confederaţie aflaţi pe Terra au fost subiectul intensei programări mentale Monarhale şi, în fapt, "Ashtar Command" a fost făcut să fie un cuvânt de declanşare de puternice alteraţii de respingere. Această programare a rezultat şi în faptul că majoritatea canalizatorilor au pierdut contactul cu Confederaţia şi au început, în schimb, să canalizeze carcase astrale. Asta a servit dezaprobării canalizărilor ca sursă de încredere pentru a primi informaţie hiperdimensională. În zilele de azi mai sunt foarte puţini canalizatori de nădejde, dar asta nu schimbă faptul că Confederaţia Galactică este o forţă puternică şi de încredere care se va face cunoscută la momentul Primului Contact.

Mişcarea de Rezistenţă. Acesta este un grup al luptătorilor pentru libertate care trăieşte în aşezările subterane din partea superioară a crustei Terrei. Ei au contact fizic constant cu bazele Pleiadeiene din subteran din Himalaya şi de sub Insula Bora.Bora. Contactul lor public oficial este Cobra.

Cu asistenţă din partea Confederaţiei ei au curăţat toate forţele reptiliene rămase în acest sistem solar. La scurt timp după anul 2000 ei au curăţat şi toate bazele subterane reptiliene în bătălii dure. Apoi şi-au îndreptat atenţia către curăţarea majorităţii bugetelor negre pentru programe militare şi tehnologii, lucru pe care l-au dus la îndeplinire.

După aceasta ei au plasat agenţii lor în interiorul armatei şi agenţiilor alfabetice pentru a ajuta grupul Militarilor Pozitivi cu Planul lor care este pe cale de îndeplinire. Principala motivaţie a Mişcării de Rezistenţă este să ajute la eliberarea plentară pentru a putea înceta să mai trăiască în peşteri şi să se mute către alte misiuni de prospecţie altundeva în Galaxie.

Militarii Pozitivi. Acesta este cel mai puternic grup pozitiv la suprafaţa planetei. Ei au dezvoltat un Plan pentru eliberarea planetară cu asistenţă nevăzută din partea Mişcării de Rezistenţă. Aproximativ trei sferturi din militari sunt de acord cu acest plan şi aceasta este o masă critică suficientă pentru ca planul să devină realitate. Drake este reprezentantul lor public.

Majoritatea din acest grup nu este conştientă de "mâna prietenă nevăzută" a Rezistenţei. Câţiva dintre cei în poziţii înalte sunt foarte conştienţi de contactul cu Rezistenţa, dar nu vor adminte acest lucru pentru că este încă informaţie clasificată.

Acesta este un grup lejer fără vreun lider şi principala lor motivaţie este să restaureze suveranitatea şi libertatea populaţiei umane, în special în SUA.

Templierii. Numiţi şi Facţiunea 2 sau câteodată Pălăriile Albe (White Hats). Acest grup are originea în nobilimea veche din Europa care aproape a fost ştearsă de către Rothschilds. Ei au o bază de putere solidă în SUA (Marină), UK şi Europa continetală. Contactul lor public este Lordul Blackheath. În prezent ei sunt implicaţi foarte mult în crearea sistemului financiar al noii alianţe a celor 134 de naţiuni. Ei cooperează cu grupul Militarilor Pozitivi. Principalul scop este să termine Rezerva Federală şi să îi distrugă pe Rothschild - mai vechiul lor duşman.

A nu fi confundaţi cu grupurile Templierilor Zionişti care sunt parte a facţiunii Rothschild, cu toate că sunt ceva agenţi ai Rothschild infiltraţi în interiorul grupului pozitiv al Templierilor.

GRUPURI MIXTE


Societatea Dragonul Alb. (White Dragon Society - WDS) Acest grup reprezintă interese ale unor linii regale vechi ale Chinei, sprijiniţi de multe grupuri de arte marţiale din lume. Persoana lor de contact este Benjamin Fulford. Principala lor motivaţie este să doboare Cabala, dar motivele lor ar putea fi nu aşa de pure, deoarece ei văd propriul rol în noua societate de după Eveniment un pic prea dominant şi controlator. Ei au şi un interes financiar puternic în fondurile care vor fi eliberate după doborîrea Cabalei. De fapt, Rezistenţa a avut ceva probleme cu ei în februarie (2013) la negocieri secrete despre noul sistem financiar şi asta a rezultat în ceva tergiversări în derularea faptelor către Eveniment.


Gnostic Illuminati. Acest grup este originar din nobilimea veche din Rusia şi a fost, de fapt, parte a Cabalei cu cîteva generaţii în urmă. După ce Rothschild-ii au distrus dinastia Romanov, acest grup s-a rupt de Cabală şi a decis să lupte contra Rothschild, cu toate că folosesc acelaşi simbolism al Illuminati şi parte a ideologiei lor. Scopul lor este să distrugă pe Rothschild ca răzbunare pentru ce s-a petrecut cu Romanov. Au contacte puternice în lumea criminalităţii din Rusia şi Europa Estică şi sunt în contact şi cu Templierii. Purtătorul lor de cuvînt este Alexander Romanoff. Ei sunt puternic infiltraţi cu agenţi ai Rothschild şi acest grup va fi restructurat drastic şi curăţat după Eveniment.

GRUPURI NEGATIVE


Facţiunea Rothschild. Ei au controlat Europa, finanţele de vîrf prin Rezerva Federală şi majoritatea mass-mediei principale. Liderul lor este Jacob de Rothschild şi cu conexiunile sale de afaceri cu Henry Kissinger ei influenţează facţiunea Rockfeller. Prin David de Rothschild şi căsătoria sa cu Olimpia Aldobrandini ei influenţează facţiunea Iezuită. Nobilimea neagră a Europei (cu excepţia Italiei) aparţine acestei facţiuni. Majoritatea sunt lorzi negri Rigelieni la origine şi în Atlantis ei au fost responsabili pentru diluviu. Principala lor motivaţie a fost să guverneze lumea, dar acum motivaţia lor este să păstreze măcar ceva bani, să încerce să păstreze controlul asupra mass-mediei cît mai mult posibil şi să nu fie arestaţi.


Facţiunea Rockefeller. Ei controlează Statele Unite, comerţul cu petrol, farmaceuticele, producţia de hrană şi parte a armatelor. Ei au braconat nazişti în SUA şi de aceea şi ei sunt numiţi Illuminazi. Adevăratul lor lider este David Rockefeller (care trăieşte în micul său apartament de pe strada East 65 din New York, în vîrstă de aproape 100 de ani, cu Volksführer George Bush Sr. şi sfătuitorul strategic Heinz Kissinger lîngă el. Ei sunt în mare parte lorzi Draconieni care obişnuiau să fie în principal sclavi ai reptilienilor în imperiul lor galactic şi au dorit să repete asta şi pe Pămînt. Aşa că principala lor motivaţie, aici, a fost să creeze o dictatură planetară cu o societate sclavă. Acum principala lor motivaţie este să evadeze către mica lor insulă din Bahamas cu cel puţin un ruccsac şi să nu fie arestaţi.

Facţiunea Iezuită. Această facţiune a fost foarte puternică pînă cînd la începutul anilor 1800, cînd facţiunea Rothschild a preluat puterea. Aproximativ 10% dintre iezuiţi aparţin acestei facţiuni, printre care şi cîţiva cardinali, papa cel negru (Adolfo Nicolas), papa cel alb (Joseph Ratzinger) şi familiile nobilimii negre din Italia. Acest grup a fost creat în anul 325 la Consiliul de la Nicea unde Constantin a creat Cultul Creştin pentru a distruge misterele gnostice (inclusiv Creştinătatea Gnostică). A continuat să prospere ca Inchiziţia Sfîntă şi încă să infiltreze puternic multe organizaţii catolice. Principala lor sferă de influenţă este America de Sud şi Africa. Principala lor motivaţie a fost controlul spiritual şi opresiunea umanităţii. Acum principalul lor motiv este să rămînă pur şi simplu în viaţă. După Eveniment, va avea loc o mare purificare a tuturor religiilor principale deoarece vor fi aduse în rînd cu adevărul.


Sursa

Energiile planetare actuale au inversat direcţia...


gaia_energy1 Energiile planetare actuale au inversat direcţia, urmînd o perioadă de fluctuaţii, apoi nemişcare.

Inversarea direcţiei este "temporară" şi este necesară pentru următorii paşi în procesul de "eliberare" planetară.

"Şiruri de încurcături" energetice fibroase acompaniază acum energiile planetare, cu intenţia de a aduna toate acele vibraţii întîlnite de eliberare planetară "mai joase decît e necesar".

Totul este pregătit pentru "Nodul Transformării Planetare" rezultant haotic.

Sursa

20140224

Moment de vîrf, esenţial pentru Procesul de Trezie Planetară...


gaia_energy1 Moment de vîrf, esenţial pentru Procesul de Trezie Planetară este întîlnit în curînd

Expansiune rapidă şi înflorire de portal vine cu staţionarea Galactic-aliniaţilor deasupra Suprafeţei Planetare şi prin tot sistemul Grilei de Energie Planetară.

Sisteme de credinţe fundaţionale ale aşa-numitului "pămînt-jos-vibraţional" se dizolvă într-o mai Mare Înţelegere Cosmică.

Marele "plan de separare" porneşte.

Sursa

20140221

Benjamin Fulford - 17 februarie 2014 - Secretarul Skull and Bones cu cutiuţa de cerşit jumate plină după ce China plăteşte, Indonezia zice nu


Secretarul Skull and Bones cu cutiuţa de cerşit jumate plină după ce China plăteşte, Indonezia zice nu


Corporaţia Statelor Unite ale Americii a reuşit să dea un baston la faliment, încă o dată, săptămâna trecută, după ce Secretarul Skull and Bones, (Craniu şi Oase-N.T.) John Kerry s-a arătat în China milogind cu cu cutiuţa în mână şi a primit o donaţie, potrivit unor surse din Guvernul Chinez. Banii au venit cu multe fire legate, mai ales ca SUA să elibereze nenorociţii de sclavi din lanţul Primului-ministru Shinzo Abe.
http://news.xinhuanet.com/english/indepth/2014-02/14/c_133115158.htm
http://www.bloomberg.com/news/2014-02-16/a-rebuke-to-japanese-nationalism.html

şi să accepte reunificarea Peninsulei Koreene, au spus sursele. Povestea reunificîării Koreei, ceva ce presa sclavă Zionistă a încercat să ignore, se poate vedea pe acest site oficial de ştiri Nord-Korean:
http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

Oricum, eforturile lui Kerry de a obţine aur din Indonezia pentru a sprijini Comisia Rezervei Federale şi Führer-ul său George Bush Sr. au fost respinse fîcîndu-l pe Kerry să pornească ameninţări voalate cu declanşarea războiului meteorologic: "într-un fel, schimbarea climatică poate fi considerată acum o altă armă de distrugere în masă, poate chiar cea mai de temut din lume", după ce Preşedintele Indoneziei a refuzat să se întrevadă cu el.
http://www.bloomberg.com/news/2014-02-16/kerry-burnishes-his-green-badge-in-asia-ahead-of-keystone-call.html

A mai ameninţat şi alte ţări spunînd: "Doar o chestiune e de ajuns să pună jumate din Jakarta sub ape. Doar o chestiune ar putea evacua sute de milioane de oameni în întreaga lume şi să ameninţe miliarde în activitatea economică," a spus Kerry.
http://news.yahoo.com/kerry-urge-climate-change-action-indonesia-speech-071611374.html;_ylt=AwrSyCOE5gBTVEEAaffQtDMD

Acest timp de ameninţări voalate sunt un semn de disperare, nu tărie, pentru că evenimentele din jurul lumii nu mai sunt potrivit agendei Zionişti/Nazi şi noua lor ordine fascistă mondială se prăbuşeşte.

Moartea misterioasă de săptămâna trecută, a încă unui specialist IT de la JP Morgan, Ryan Henry Crane în vârstă de 37 de ani, a fost relaţionată cu misiunea de cerşit de aur a lui Kerry din Indonezia, potrivit CIA şi altor surse. Fiara pe moarte care este JP Morgan are nevoie să facă (lipseşte text-N.T.)

Ar putea fi şi ceva turbulenţe militare care vor acompania acest război financiare, potrivit unor surse Est-Europene. O cemare la război a fost trimisă spre blocul estic şi ceva mişcări majore sunt promise pentru după terminarea Olimpiadei de la Sochi, spun aceste surse.

Deja, forţe ale Rusiei şi alte forţe speciale Est-Europene au mers în Ukraina şi le-au spus "protestanţilor" de la CIA de acolo să aleagă între "vodka, caviar şi prietenie" sau "moarte". Poate de aceea nebunia din Ukraina s-a oprit brusc.

De asemenea, Sârbii sunt foarte supăraţii pentru că Americanii nu au închis câmpul militar Bondsteel precum au promis şi se gândesc din nou să îl distrugă cu o armă nucleară în servietă diplomat.

Situaţia din Orientul Mijlociu se mişcă şi ea către schimbarea de paradigmă. Egiptenii, Sirienii, Iranienii şi Turcii merg toţi către terminarea anticei rupturi Suni/Shia şi crearea unei confederaţii lejere de state Musulmane.

Saudiţii şi facţiunile din Israel mai încearcă să alimenteze un război sfânt Creştin/Musulman cu şanse mereu mai izolate şi terminarea regimului Saudit e posibilă cu excepţia situaţiei în care se predau.

Vorbind despre capitulare, Saudiţii au făcut o ofertă recentă de 25 triliarde USD Societăţii Dragonul Alb în schimbul aurului istoric al Asiei, dar au fost refuzaţi pentru că acceptarea ar fi însemnat să fie de acord că ei aveau dreptul de a crea bani din aer. Banii ar fi fost creaţi la una dintre multele "platforme de comerţ" ezoterice pe care Cabala le foloseşte pentru crearea banilor din aer şi apoi îi spală în economia reală. Banii creaţi corect sunt întotdeauna legaţi de lumea reală şi aparţin oamenilor şi altor creaturi vii ale planetei pământ şi nu vreunei asociaţii antice de sclavie.

A mai fost şi o altă ofertă de aur în valoare de 12 triliarde USD din America de Sud, făcută Societăţii Dragonul Alb, săptămâna trecută. Această ofertă a părut să fie adevărată şi presărată cu bune intenţii dar cam atât, căci aşa cum a fost cazul cu toate celelalte istorii de cantităţi astronomice de aur, nici o dovadă fizică nu există că a fost deja produs. Persoana care a făcut oferta a promis să arate curând dovezi ale aurului fizic. Vom vedea.

Singura comoară reală din Asia, despre care cel ce scrie a văzut dovada existenţei este comoară ascunsă în dealurile din spatele Muzeului Comorilor din Taipei, Taiwan. Chiar dacă o mare parte a fost jefuită de eunuci, etc... mult înainte ca Guvernul Naţionalist Chinez să o evacueze în Taiwan.

Chiar dacă mai sunt şi alte ascunzători legendare, oamenii lumii au nevoie să se întrebe pe ei înşişi dacă controlatorii ascunşi care cer proprietatea asupra acestor comori ar fi bine să fie puşi în sarcina deciderii viitorului planetei.

Guvernul Chinez, Ruşii, Pentagonul şi aliaţii lor ar putea ajunge nevoiţi la concluzia că toate aceste poveşti de jjjiii...ioane de tone de aur sunt un peşte mirositor. Dacă aşa stă cazul, vor avea nevoie să preia sistemul central bancar internaţional actual deţinut de privaţi şi să înceapă să acopere diversele valute cu un coş de bunuri sau alte active reale.


Sursa

20140210

Benjamin Fulford - 10 februarie 2014 - Numărătoarea inversă începe, Secretarul Skull and Bones, Kerry, pleacă în misiune de cerşit


Numărătoarea inversă începe, Secretarul Skull and Bones, Kerry, pleacă în misiune de cerşit


Familiile deţinătoare ale Comisiei Rezervei Federale au ratat plăţi în aur, conform datei de 21 ianuarie, aşa că acum sunt forţaţi să se zbată pentru a găsi aur înainte de 27 februarie sau să se confrunte cu falimentul Corporaţiei Statele Unite Ale Americii care le aparţine. De aceea Secretarul societăţii Skull and Bones (Craniu si Oase-N.T.), John Kerry, este plecat săptămâna aceasta pentru a cerşi aur de la Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Korea de Sud şi China. Istoria de prima pagină despre Congresul US care este nevoit să crească plafonul datoriei pentru a evita falimentul guvernului nu face altceva decât să prostească un grup de morţi-trăind spălaţi pe creier, care se restrânge constant.

Când au ratat plăţi pe 31 septembrie cabaliştii erau capabil să amâne falimentul prin crearea unei înţelegeri cu Iran, vânzînd arme Chinei şi câteva alte trucuri. Să vedem dacă reuşesc să mai facă asta din nou, poate prin oferirea Chinei a Arhipelagului Okinawa sau ceva asemănător.

Altfel, Preşedintele Obama poate dovedi că este adevărat şi să pornească emiterea de valută guvernamentală a US în loc să împrumute datorie străină de la Comisia Rezervei Federale care se numesc în mod fals bancnote de dolari SUA.

Apoi, din nou, ceva complet diferit ar putea avea loc. Potrivit lojii francmasonice P2, Papa Francisco şi Obama au semnat un acord recent care a fost relaţionat cu formarea unui guvern planetar. Obama a fost forţat să semneze acordul datorită schimbării în conducerea Băncii Vaticanului unde sunt păstrate conturile de mită ale multor "lideri" ai lumii. Întâlnirea recentă dintre Papă şi Vladimir Putin precum şi întâlnirile dintre Papă şi Obama din martie şi între Papă şi Regina Elisabeta din aprilie sunt toate conectate cu aceasta, spune sursa. Ce nu e încă pe masa de lucru este o întâlnire între Preşedintele chinez Xi Jinping şi Papă.

Aceasta reflectă o ruptură fundamentală între cele două facţiuni care se bat încă pentru dreptul de a decide viitorul curs al planetei. De aceea e mare miză pe războiul financiar din prezent pentru că dreptul de a emite Dolari, Euro, Yen, etc., este practic acelaşi lucru ca dreptul de a decide ce face umanitatea în viitor.

Chinezii şi aliaţii lor spun că Vestul a condus suficient de mult şi acum este rândul Asiei să preia această sarcină. Oricum, facţiunea vestică spune că China este prea ego-centrică şi ignoră drepturile restului lumii.

În final, vreun compromis va fi atins pentru că alternativa este al treilea război mondial.

E demn de luat în seamă, precum mulţi oameni au notat deja, că multe bănci americane şi altele plănuiesc un fel de "simulare" în finalul de săptămână de pe 15 şi 16 februarie. Asta ar putea fi pentru introducerea unui nou fel de valută în SUA, dar ar putea fi, în acelaşi timp, una din acele multe date care vin şi se duc fără întâmplarea "prezisă". Oricum, doar ca o precauţie, ar putea fi o idee bună să se păstreze ceva efectiv la îndemână.

Sunt multe alte semne care arată că afacerile nu merg ca de obicei în lumea financiară. De exemplu, o curte de justiţie germană a declarat, săptămâna trecută, că achiziţionarea de acţiuni ale Băncii Centrale Europene a fost "probabil ilegală". Această cumpărare de acţiuni este ceea ce a calmat de formă temporară criza Euro. Declaraţia reflectă faptul că germanii sunt obosiţi de salvarea leneşă a ţărilor mediteraneene corupte.
Curtea germană parchează tancul pe peluza B.C.E.

În Anglia, investigatorii spun nu numai că au fost dobânzi mondiale aranjate în scandalul Libor ci şi că Banca Angliei a fos direct implicată în manipularea pieţelor de schimb străine.
B.o.E. declară că a tolerat comportamentul negociatorilor de valută

O masă critică de persoane ştie deja că însuşi sistemul financiar este o fraudă şi e numai o chestiune de timp până ce dreptul de a emite valută este luat din mâinile Cabalei şi redat oamenilor. Încă un alt semn că timpul e pe sfârşite pentru Cabală, în Bosnia, săptămâna trecută, demonstraţii masive au cerut exact aceasta.

Între timp, exact precum soldaţii japonezi pierduţi în junglă care continuau să lupte ani după ce al doilea război mondial se terminase, agenţii cabalişti continuă cu aceleaşi trucuri antice şi puerile în multe locuri din lume.

În Japonia, aservitul Cabalei, Primul Ministru Shinzo Abe şi amicii săi, servili ai Cabalei, continuă să urmeze ordinele încercînd să fabrice o criză cu China. Cele mai recente manevre de genul acesta implică a avea directori ai agenţiilor de ştiri ale statului care regurgitează provocări fabricate de Cabală precum istoria cu confortul femeii, negarea masacrului de la Nanjing, etc.

Alegerea lui Yoichi Masuzoe ca primar al Tokyo nu este ceva ce Cabala se aştepta. De altfel, Masuzoe este sprijinit de Abe şi şi el promite să repornească reactoarele nucleare, într-o mişcare care va reduce plăţile japonezilor pentru generarea de electricitate produsă cu petrol şi controlată de Cabală.

Şi Abe a dispărut pentru câteva zile după Forumul Mondial de la Davos şi se pare că a avut parte de ceva "re-educare", pe undeva. Spre deosebire de alţi lideri ai Cabalei din vest, el merge la Olimpiada din Sochi şi guvernul său curtează relaţii bune cu Vladimir Putin al Rusiei.

Prezentarea negativă a Olimpiadei din Sochi în presa vestică controlată de Cabală este un exemplu bun, într-un fel demn de milă faţă de nivelul josnic şi antic la care au ajuns agenţii cabalişti ai războiului psihologic. În loc să se bucure de sporturile de iarnă într-o manieră apolitică ei fabrică crize ale drepturilor gay-lor sau insultă instalaţiile într-un fel care se răsfrânge negativ asupra Cabalei mult mai mult decât asupra Rusiei.

Din păcate, Cabala nu se limitează la dezinformare ci continuă şi cu crime şi ameninţări de teroare.

Nici pe acest front Cabala nu stă prea bine. Un atac terorist nuclear plănuit împotriva Sochi a fost stopat, potrivit Gonstic Illuminati. De asemenea, cel puţin 10 posibili bombardatori sinucigaşi au fost deţinuţi. Sperăm că Jocurile Olimpice vor fi depoliticizate acum.

Şi în Afganistan, talibanii au rămas fără bani şi operaţiunile cabalistice de producere a heroinei în acea zonă sunt închise.
Strâmtoare de bani talibană datorită căilor de finanţare blocate

Ce înseamnă aceasta este că pe lângă operaţiunile închise ale cocainei şi amfetaminelor, veniturile heroinei Cabalei sunt şi ele tăiate. Combinat cu legalizarea crescîndă a marijuana înseamnă că mult mai puţini bani vor fi disponibili pentru plata asasinilor şi mercenarilor.

Date fiind toate aceste ştiri proaste pentru Cabală, nu este deloc surprinzător că oficialii de vârf de la Davos au contactat Societatea Dragonul Alb, săptămâna trecută, şi au spus că "poate este timpul să apese butonul de reset pentru planeta Terra". Este exact ce Societatea Dragonul Alb spunea.

Deci, putem începe cu o reziliere planetară a tuturor datoriilor, publice sau private şi o redistribuire a bunăstării obţinute ilegal. După aceasta, putem conduce o campanie masivă de eradicare a sărăciei şi oprirea distrugerii mediului ambiental. Odată ce am făcut şi asta (şi s-ar putea face în câteva luni dacă se dă cantitatea de putere colectivă corectă), în final, putem începe Era de Aur pentru umanitate. Ce aşteptăm?


Sursa

20140205

Cobra şi Alexandra Meadors 4 februarie 2014


Alexandra: O bună după-amiază tuturor. Aici este Alexandra Meadors de la www.galacticconnection.com şi astăzi este 4 februarie 2014 şi precum ştiţí cu toţii, aceasta este actualizarea noastră obişnuită cu Cobra în care revizuim incidentele şi evenimentele care au loc în întreaga lume şi privindu-le prin lentilele galactice şi ceva mai multe informaţii pe care Cobra le va împărtăşi cu noi. Oricum, salut Cobra cum te simţi?
Cobra: Sunt foarte bine, mulţumesc. Salut tuturor.
Alexandra: Bun. O mulţime de schimbări au loc şi aş cam dori să încep cu valul despre un potenţial atac de steag fals despre meciul de fotbal (super bowl) de ieri şi mă întrebam dacă a fost diversiune sau a fost doar tipicul val care să ne distragă atentia de la ceva mai păcătos.
Cobra: Bazic, de fiecare dată când are loc un eveniment major pe planetă se găseşte cineva să spună că va avea loc un eveniment de steag fals la aceste evenimente, olimpiadă, super bowl, care or mai fi, întotdeauna e careva care va spune că va avea loc un eveniment de steag fals. Dar cum probabil aţi băgat de seamă, la aceste evenimente nu se întâmplă nimic neobişnuit decât foarte rar, poate o dată la două decade. (Adevărat!...) Toată securitatea a fost mult îmbunătăţită, forţele Luminii sunt mult mai puternice decât erau acum două decade. Aş spune că este foarte puţin probabil ca aşa ceva să se întâmple la oricare din aceste evenimente de acum înainte.
Alexandra: Asta e minunat, o veste grozavă. De fapt asta mă duce cumva la una dintre întrebările mele. Am dat peste un articol foarte "non-mainstream" (presă alternativă de mic calibru-N.T.) care făcea dizertaţii foarte precise despre un număr de operaţii speciale în întreaga lume cu motive dramatice. Asta înseamnă că se confruntă cu mai multă opoziţie din partea Luminii sau este mai mult o reprezentare a faptului că doar recurg la mai mute războaie globale?
Cobra: De fapt, situaţia escaladează, probabil că aţi observat în ultimele două săptămâni. Lucrurile încep să accelereze lent şi asta implică mai multe activităţi ale acestora.
Alexandra: La interviul trecut am rămas la faptul că 1 ianuarie va fi începutul unei secvenţe de trei evenimente. Mişcarea de Rezistenţă era foarte pozitivă conform spuselor tale şi spuneai că primul a mers foarte bine, al doilea avea loc peste două săptămâni şi apoi cel de-al treilea. Toată lumea ar dori să ştie dacă ai putea veni cu ceva actualizări despre aceasta.
Cobra: Nu aş putea să spun mai multe decât că toate acestea au fost finalizate cu succes.
Alexandra: Ok. Da! Cel puţin ai putea să ne spui dacă e în legătură cu sistemul financiar, cu sistemul politic?
Cobra: Are legătură cu sistemul financiar şi progresul întregii lumii către Eveniment.
Alexandra: Excelent! Pe direcţie! Ai pus un fel de mesaj criptic pe 3 ianuarie cu nişte desene şi cel în care se spunea "da şi eu îl văd dar nimeni nu vrea să vorbească despre asta" era un elefant prin preajmă, apoi o imagine a stelei G2 într-un lob şi cealaltă reprezenta o fată cu iepuraş şi un ou de Paşte şi un unicorn. (Da...adevărat...) Ai putea să ne dai mai multe detalii despre ce încercai să trasnmişi către echipa de la sol?
Cobra: Bazic, era un mesaj pentru oameni să înceapă să gândească, să înceapă să sape mai adânc pentru descifrarea measjului şi făcînd aceasta gândirea interioară să ia treptat locul, să pregătească lumea pentru următoarea fază a ceea ce va avea loc privind acele evenimente care erau codate în acest mesaj.
Alexandra: Da şi asta, presupune că punctul L1 reprezintă, de fapt, Evenimentul, sau punctul 0?
Cobra: Nu aş spune asta.
Alexandra: Ok. Deci e altceva. Ok. Aş dori să trec împreună cu tine peste câteva lucruri din postările tale anterioare. Ai menţionat pe 24 ianuarie despre cât de fragilă a devenit infrastructura Internet-ului. Ce a contribuit în ultimă instanţă la asta?
Cobra: Este deschiderea liniilor Internet-ului, vezi tu, toată infrastructura a pus... sistemele de producţie industriale se bazează pe Internet. Internet-ul nu este o infrastructură foarte stabilă. De dat aceasta a avut un efect colateral negativ. Acest lucru a fost subestimat de Forţele Luminii, de Mişscarea de Rezistenţă, în special. În momentul Evenimentului, poate avea un mare impact asupra infrastructurii planetare. Vom folosi această slăbiciune în momentul Evenimentului, de fapt, va uşura procesul.
Alexandra: Da... De fapt, am băgat de seamă multe aspecte ciudate petrecute cu computerele, cu Internet-ul, de pildă, mouse-ul meu a dispărut pur şi simplu de pe ecran, (răsete) se întîmplă mereu... Cobra, ne-ai putea spune mai multe despre relaţia SUA-China cu privire la SDR-uri, pentru cei care ascultă acestea sun Drepturi Speciale de Retragere create de FMI pentru folosirea în contruile bancare în Internet. Mi se pare că ai menţionat ceva despre faptul că am ajuns la un punct unde băncile statale ar putea avea probleme serioase. Unde ne vezi tu acum în februarie pentru că ştiu că în ianuarie, Mişcarea de Rezistenţă prezenta speranţe mari că vom reuşi să eliminăm opreliştile financiare ale băncilor. Crezi s-a petrecut deja? Şi dacă este aşa este din cauza facţiunii, aş spune mai bine, din cauza schismei dintre SUA şi China?
Cobra: Nu e vorba numai de China şi SUA. Este un proces global. (Da.) Şi sunt politici şi facţiuni negative în fiecare ţară. Facţiunile pozitive vor folosi aceast instrument al Drepturilor Speciale de Retragere pentru a sprijini resetarea. Bineînţeles Cabala se opune resetării dar nu vor avea succes. Cabala are intenţia să creeze un sistem bancar global centralizat care va fi parţial acoperit în aur şi care va fi complet ascuns. Nu va fi transparent. Forţele Luminii au planul de la păstra la vedere rezultatele bancare într-un sistem complet transparent, deschis şi complet acoperit în aur. Ambele sisteme pot folosi SDR-urile ca un nucleu valutar care va fi ulterior extins şi va adăuga în coş şi alte valute. Aceste valute includ dolarul american, lira engleză, Euro şi yen-ul japonez. Şi apoi vor fi şi alte valute care nu vor fi aduăugate deocamdată.
Alexandra: Ok. Tocmai vroiam să te întreb despre asta. Deci, din perspectiva echipei de la sol, elementele cheie spre care ar trebui să privim, care nu au fost măsluite de ceea ce citim, ok, este că ar trebui să fie complet trasnparent şi că ar trebui să fie 100% acoperit în aur?
Cobra: Da. Va fi complet transparent. Toată lumea va fi capabilă să înţeleagă şi să împuternicească funcţionarea noul sistem financiar.
Alexandra: Ok. Vroiam să te întreb despre coşul valutar. Evident ai menţionat principalele 4 valute care rulează de foarte mult timp apoi ai menţionat Yuan-ul Franc-ul care vor fi adăugate ulterior. Prevezi vreun... vom ajunge la un punct unde fiecare monedă va avea participarea sa în coşul valutar?
Cobra: De fapt, acest lucru nu e necesar. Avem nevoie doar de valutele majore şi vor fi noi rate de schimb determinate de productivitatea naţiunilor şi a revaluare. Bineînţeles această revaluare nu include sau nu presupune o creştere drastică a valorii de piaţă care este baza speculaţiilor pieţei. Productivitatea acestor ţări nu este suficient de mare ca să poarte operaţii globale care să finanţeze bunăstarea comună, [...] deci asta nu se va întâmpla.
Alexandra: Deci pentro toí acei, ca şi mine, care au cumpărat dinari, crezi că este deja o cauză pierdută?
Cobra: Poate într-o mică măsură, dar nu ceva care să fie luat în sens drastic.
Alexandra: Ok. Ai menţionat şi despre Bundesbank, ai spus că au fost penetraţi mai mult de Forţele Luminii ceea ce a constituit unul dintre principalele declanşatoare în revelarea faptului ca Rezerva Federală a rămas complet fără aur. Asta se întâmplă peste graniţă şi cu alte bănci, adică mai există şi alte bănci în care Forţele Luminii s-au infiltrat cu succes în acest punct în februarie?
Cobra: Aş spune că mai ale băncile naţionale, de stat ale mai multor ţări sunt de obicei mai deschise către Forţele Luminii decât băncile private. Ca o regulă generală sunt mai deschise şi mai sunt şi alte bănci care au fost penetrate de Forţele Luminii şi bineînţeles în toate băncile majore ale lumii sunt agenţi ai Luminii care lucrează sub acoperire. Aceştia vor fi activaţi la momentul corect.
Alexandra: Interesant, uau. Aproape că se poate vedea reţeaua luminii din bănci, înţelegi, cu ochii minţii, e super... Acuma, una chiar mare despre care cred că mulţi se întreabă, au fost multe discuţii şi speculaţii despre ce o să se petreacă cu cei 2500 de oameni care s-au reunit pentru resetarea financiară, Cabala, în munţii elveţieni. Mă întrebam, ştii, ei numesc asta "Remodelarea Lumii - consecinţe pentru societate, politică şi afaceri". Ne-ai putea da un fel de comentariu "pe lângă" ce a avut loc la acea reuniune din informaţiile tale?
Cobra: Bazic ei s-au întâlnit cu membrii Cabalei care sunt design-erii resetării financiare şi au adoptat planuri strategice despre cum va fi acesta implementat. Această reuniune a Cabalei a fost, în fapt, rezultatul lobby-ului intens efectuat de către Iezuiţi, în ultimele câteva luni, pentru a convinge Cabala către versiunea lor de resetare financiară, să fie de acord cu ce vor ei să facă. Ideea de bază ar fi ca la vârful noului sistem bancar să se afle Iezuiţii. Aş spune, din nou, vechiul sistem bancar. (Da! Râsete...) Dar, bineânţeles, asta nu va avea loc.
Alexandra: Da, ei vor o mişcare laterală. (Da.) Deci, Guvernul Chinez, potrviti multor surse, sparge puternic corpuţia. Eşti de acord că se petrece asta?, Există un raport că 182 de oficiali chinezi s-au "topit", e cuvântul folosit.
Cobra: Da. Este curăţarea zonei medii a managementului Cabalei din China. Unii au fost arestaţi, alţii au fugit din ţară şi exact asta se petrece chiar acum.
Alexandra: Astea sunt ştiri impresionante... De asemenea... am fost şocată când am dat peste asta. Se pare că China a îndeplinit promisiunea să demonteze sute de lagăre de muncă şi să elibereze zeci de mii de oameni care erau deţinuţi fără proces de judecată. Vreun cuvânt despre asta?
Cobra: Da, aşa stau lucrurile. De fapt o parte s-a petrecut acum două luni şi în parte acest proces este în curs de desfăşurare acum.
Alexandra: De ce acum două luni, Cobra, de ce aşa deodată, ca un întrerupător de lumină, bang! s-au decis să cureţe lucrurile?
Cobra: Vezi tu, operaţiunea Light Bees (???) are mai multe faze; prima fază este infiltrarea Forţelor Luminii în structurile guvernamentale. Faza a doua este separarea pe operaţiuni şi a treia este unde Forţele Luminii acţionează. Se vede la un moment dat o operaţie cooperativă care crează o comutare a situaţiei, dar nimeni nu vede lunile şi anii de pregătire pentru ca acele persoane să intre în acţiune. Acum situaţia pe planetă este pregătită pentru ca Forţele Luminii să opereze mult mai multe mişcări drastice din interiorul sistemului din multe ţări.
Alexandra: E atât de captivant. Acuma, se pare că China a dat undă verde pentru formarea între 3 şi 5 bănci private ca o schemă pilot, au spus. Mă întrebam, asta va fi un fel de prototip, adică asta va fi un fel de model prin care alte ţări vor urma restructurarea financiară?
Cobra: N-aş fi de acord cu asta. Vezi, încă mai sunt lucruri de făcut în China. Încă există Cabala în China şi încă sunt mulţi oameni în China care au agende diferite. Unii vor o China puternic imperialistă şi asta nu e întocmai cu planurile Forţelor Luminii. China are un rol al Luminii important în noul sistem financiar, dar scopul nu este ca China să devină o super-putere care va domina lumea.
Alexandra: Ok, Doamne! Tocmai ai intrat în următoarea mea întrebare. "Ruperea cătuşelor" (Removing the shackles) a postat un articol foarte lung care era destul de convingător şi mai era încă un blog căruia i-am uitat numele. Au făcut multă cercetăre privind China în conexiune cu HSBC cauzele umanitare. Ei jură că "doamna Lou (???) şi generalii Wang şi Lee nu sunt ai Dragonului Alb şi nu sunt băieţii buni ai favorurilor umanitariste ale lumii", a fost citatul. Poţi comenta despre asta?
Cobra: Da. Cum am mai spus înainte, sunt mulţi membrii în poziţiile de vârf ale Guvernului Chinez, sunt mulţi agenţi ai Cabalei care nu au interesele planetare în planurile lor şi de asemenea, Dragonul Alb, şi ei au propria lor agendă. Ei sprijină Forţele Luminii dar nu sunt 100% puri ai Luminii. Deci întregul proces este un proces de restructurare chiar şi în China. Forţele Luminii cresc în putere şi se aliniază între ele. Acest proces în interiorul Forţelor Luminii nu este definitivat încă. Deci nu este totul negru sau alb.
Alexandra: Da. Dar sunt atât de multe nuanţe cenuşii de gri şi am aflat că pentru toţi blogger-ii de acolo devine tot mai dificil să filtrezi informaţia care survine. Ştii, sunt atât de multe perspective care ies acum la iveală.
Cobra: De asemenea, am menţionat şi în blog-ul meu ca războiul informaţional atinge vârful şi o mulţime de informaţii sunt eliberate. Chiar şi în presa scrisă sunt eliberate informaţii şi asta va continua frumos mai departe.
Alexandra: Da. E în mod deliberat se poate spune pe deplin. Un alt comentariu pe care l-ai făcut pe 24 ianuarie despre rolul liderului Archonilor. Rolul lui a fost să menţină starea de carantină şi să prevină desfăşurarea anumitor acţiuni. Ai putea elabora despre ce ar fi aceste anumite lucruri?
Cobra: Nu. Nu.
Alexandra: Ok. Ştiam eu că vei spune asta. (Râsete) Apoi a mai scris cineva întrebîndu-te şi ai comentat pe 12 ianuarie despre căderea Archonilor. Ai menţionat despre Poarta stelară Sfinx - Norul G2 e posibil să conţină a stea care ar creşte şansele unei explozii a nucleului. Răspunsul ei era "dacă Cabala e îngrijorată, n-ar trebui să fim şi noi odată ce asta indică un mare efect care vine către Terra?" Poţi comenta despre asta?
Cobra: Nu e nici un motiv de îngrijorare. Ei, da, au motiv de îngrijorare.
Alexandra: Iată! Ăsta e răspunsul scurt şi dulce, la subiect (râsete). Acuma, ai menţionat tehnologia eterică de infrasunete. E foarte interesant, Cobra, căci mai am pe cineva care mi-a spus despre asta la propriu, acum două luni, că vor începe să folosească ceva de genul tehnologie de sunet scalară şi să contravină cumva rezonanţelor umanităţii. Ai putea să ne spui ceva dacă Forţele Luminii au făcut ceva progrese să reteze din faşă asta?
Cobra: Da... am spus şi înainte, această tehnologie e terminată şi restul tehnologiilor de acest fel vor fi eliminate destul de curând.
Alexandra: Ok şi asta e bine. Ai vorbit şi despre şi ai făcut referire la Lorzii Karmei, îmi amintesc că vorbeai despre procesul morţii făcînd referire la unul dintre articolele lui Cameron Day. Care a fost un articol fascinant, pot să adaug. (Da.) Şi am citit undeva că numai 70 de persoane au reuşit să se ridice deasupra şi în afara acestei matrice. Eşti de acord cu asta şi dacă da, ai putea să ne dai ceva detalii de cum au reuşit ei să o facă?
Cobra: Sunt 70 de persoane care au atins stadiul de maeştrii ridicaţi şi aş spune între 450 şi 500 de oameni care au fost capabil să evadeze din matrice şi din carantină şi să ajungă dincolo, marea lor majoritate au făcut deja aceasta înainte de 1996, înainte de invazia din Congo. După invazia din Congo au fost doar 5 sau 6 indivizi care au reuşit să facă asta.
Alexandra: Uau... Ai spus doar că invazia din Congo a fost unul dintre cele mai rele lucruri care s-a întâmplat pe această planetă. (Da.) Nu credeam că a fost chiar aşa... Ok. Următoarea mea întrebare este Obama, cum şti, adresarea făcută de Kasey, starea uniunii, a menţionat că trupele americane vor fi retrase complet din Irak şi Afganistan. Care e motivul adevărat pentru care fac asta?
Cobra: Pur şi simplu pentru că nu mai sunt bani.
Alexandra: E şi din cauză că traficul de droguri e pe sfărşite?
Cobra: Şi asta e adevărat. Da. Asta a fost una dintre operaţiunile majore ale Foreţlor Luminii să reteze ramificaţiile drogurilor. Cabala nu va mai fi capabilă să le folosească cum le folosea înainte.
Alexandra: Da, deci crezi, de asemenea că Guvernul SUA încă mai sprijină Siria? Pe preşedintele Bashar al Asad?
Cobra: Depinde la cine te referi din guvern. Sunt facţiuni peste tot şi nu ştiu dacă sunt forţe care îi sprijină pe rebeli sau, mai degrabă forţe din spatele rebelilor care sprijină agenda Cabalei.
Alexandra: Ok, să-ţi citesc asta: "declară că un stat ar trebui să existe pentru palestinieni, dar şi un stat evreu al Israelului trebuie să existe şi să fie asigurat...". Cum vezi că se desfăşoară asta acum, se pare că Israel-ul merge pe linia spărgătorilor de gaşcă prin acordurile pentru palestinieni. Cum vezi că va continua asta?
Cobra: Ceea ce are loc este o restructurare masivă a Orientului Mijlociu şi această restructurare va duce în final la motivele pentru care agenţii Cabalei din acea regiune vor fi înlăturaţi forţat şi din multe părţi ale lumii şi vom avea multe evenimente surprinzătoare în acea regiune pe măsură ce ne apropiem de Eveniment.
Alexandra: Grozav. Ştii, trebuie să-ţi citesc asta, tocmai am dat peste ea. Ştii că a anunţat noua propunere federală pentru pensionare, ghici cum i-au spus, MyRA.
Cobra: Da, e-n ordine.
Alexandra: Nu crezi că e vreo coincidenţă?
Cobra: Bine, nu există accidente.
Alexandra: (Răsete) Nu ştiu... Ok. M-am gândit la toţi politicienii, la toţi bancherii şi la toate figurile de profil înalt care au fost expuse pentru trafic de droguri, spălare de bani, abuzuri de minori, pedofilie şi ştiu că asta e "modus operandi" pentru Illuminati să le taie craca la cei pe care îi plăteşte. Îi elimină prin acest gen de informaţii eliberate către public. Dacă vor să elimine pe cineva vor spune că era traficant de droguri sau ceva de genul. Crezi că acest gen de semnale de alarmă în creştere au avut loc de mult timp, dar nu au fost dezvăluite pentru că oamenii au fost prea înfricoşaţi pentru vieţile lor, de fapt întrebarea este, crezi că oamenii simt acum, de-adevăratelea, un curent de curaj pentru că au apărut foarte mulţi trăgători de alarmă.
Cobra: Acum e mult mai uşor să scoţi la iveală infomraţia. Şi mie mi-e mai uşor acum să spun informaţii în public pentru că e un sprijin mult mai mare din partea Luminii decât acum câţiva ani.
Alexandra: Asta e şi din cauză că Rezistenţa este cu echipa de la sol? La nivelul vibraţiei noastre a Luminii?
Cobra: Exact.
Alexandra: Deci şi asta. Care sunt implicaţiile faptului că seniorul Vatican-ului Nunzio Serano a fost arestat pentru spălare de bani? E asta ceva serios sau e doar o fisură în a fi incapabili să mai stoarcă ceva milioane?
Cobra: E o mică fisură, dar este şi un aspect important ca oamenii să vadă lucruri concrete care au loc. Vaticanul doreşte să prezinte această imagine de reformă ca şi cum, în sfârşit, ar merge pe calea corectă, dar asta nu e adevărat. E doar o strategie de remodelare a primului front al Vatican-ului şi apoi să poată spune "acum suntem curaţi, acum devenim curaţi şi totul o să fie bine".
Alexandra: (Râsete) Nu fac o treabă foarte bună, cel puţin cu asta. (Da, da.) Vroiam să te întreb şi despre asta, ai auzit că EPA (Environmental Protection Agency - Agenţia Protecţiei Mediului - N.T.) a declarat că oraşul Riverton (Whyoming), care are o populaţie de 10000, nu mai face parte din SUA? Ai auzit de asta?
Cobra: Au fost mai multe încercări în direcţia asta în trecut şi asta e o parte a unei mişcări în multe zone din lume către, aş spune, către suveranitate.
Alexandra: Mi s-a părut nemaipomenit. Nu mi-a venit să cred. Şi altă întrebare care o am pentru tine. ASta e din UK (Marea Britanie), un raport al Scotland Yard s-a scurs în presă dezvăluind că sistemul britanic de justiţie e infiltrat de criminali care cumpără şi ameninţă pentru verdicte în favoarea lor. Faptul care mi-a atras atenţia este "un raport al Scotland Yard". A fost şi Scotland Yard-ul infiltrat de Forţele Luminii?
Cobra: Forţele Luminii nu sunt peste tot.
Alexandra: E minunat să aud asta. Îmi place. Mai ai şi ceva informaţie suculentă despre scandalul cu HSBC şi trăgătorul de alarmă Everett Stern?
Cobra: Nu am ştiri speciale în sensul ăsta. Face parte din planul global de demontare a sistemlui financiar.
Alexandra: E suficient de important. Apoi, atacul cibernetic de Crăciun cu ţintă la card-urile cumpărătorilor, a fost şi asta ceva de genul misiune a Forţelor Luminii sau doar slăbiciuni ale infrastructurii?
Cobra: Forţele Luminii au piratat electronic sistemul financiar, în iulie 2012, deci nu mai era necesar să o facă din nou.
Alexandra: Ok. Deci au lăsat-o cumva nedesfăşurată.
Cobra: Nu e numai asta. E mai degrabă, aş spune, o topire graduală.
Alexandra: Acuma, care e opinia ta despre cele 34 de ofiţeri ai forţelor aeriene de rachete nucleare care au fost suspendaţi. Cine a fost în spatele acestui fapt şi care e câştigul celor care se află în spatele acestei mişcări?
Cobra: Cabala vrea să cureţe Forţele Luminii din armată, dar nu vor reuşi.
Alexandra: Îmi amintesc că am vorbit ceva timp în urmă şi erau vreo 22 de colonei şi generali de vârf care au demisionat sau au abandonat armata şi ai menţionat că asta a fost partea Cabalei. Ai ceva informaţii noi despre acea restructurare şi militarii pozitivi care lucrează pe cont propriu, misiuni, sau,... orice altceva ai de spus?
Cobra: Nu îmi este permis să spun prea multe, dar pot să spun că militarii au un plan suficient de puternic care poate susţine înfrângerea Cabalei.
Alexandra: Excelent. Excelent. Ai şi tu senzaţia că e atât de multă fierbinţeală pe Vatican acum cu crimele sexuale şi abuzurile de minori, o mulţime de video, de trăgători de alarmă şi mărturii care ies la lumină într-un ritm alert... A fost inclusiv partea cu implicarea lui Tony Blair cu Jimmy Saville care s-a văzut peste tot. Crezi că asta îi face să încetinească ritmul în eforturile lor de abuzuri şi trafic de copii?
Cobra: Asta are consecinţe majore pentru că Cabalei îi este frică să fie descoperită.
Alexandra: Excelent! Îmi place. Minunat. Am citit zilele trecute şi că Mexic a legalizat orice grup de vigilenţi în lupta împotriva cartelurilor de droguri. Guvernul a spus că după aceasta s-a produs arestarea de către vigilanţi a unui poliţist local care lucra cu cartelul. Nu mi-a venit să cred. Parcă s-ar fi aprins un întrerupător de lumină în ultimele 60 de zile.
Cobra: Exact. De fapt, a început în jurul lui 21 ianuarie când cele trei operaţiuni de bază au fost complete şi întrerupătorul a aprins lumina. Pe 21 ianuarie. Şi poţi vedea că începînd cu acea zi multe ştiri privind Forţele Luminii.
Alexandra: Tiumpuri măreţe. Spune-ne, acum, toată lumea vrea să ştie, care este percepţia ta despre bitcoin acum, i-au arestat pe cei doi lideri ai bitcoin, ai auzit de asta? Se presupune că i-au arestat pentru spălare de bani?
Cobra: La bază, bitcoin era o mare ameninţare pentru Cabală. Şi de asta s-a întîmplat.
Alexandra: Deci este singurul motiv pentru care au fost arestaţi. (Da.) Le stăteau în cale. Ok. Deci menţi opinia că e cel mai bun drum de urmat acum, bitcoin.
Cobra: Bitcoin este o alternativă. Nu va fi coloana vertebrală în noul sistem financiar, dar e bine să ai o asemenea valută pe perioada procesului de tranziţie pentru că va da mai multă putere Forţelor Luminii pe perioada tranziţiei.
Alexandra: Ok. E o persoană care scrie şi întreabă, în rezumat, crezi că Cuetten(???) lucrează pentru Lumină?
Cobra: Ok. Să spunem în felul următor. Este o fiinţă umană cu gândurile ei şi... nu sunt de acord cu tot ceea ce face, dar aş spune că sprijină agenda persoanelor corecte în aceste momente.
Alexandra: Minunat. N-ai mai spus niciodată asta înainte. E ceva măreţ. Chiar mă bucur să aud asta. Mulţumesc pentru asta. Acuma, ai ceva alternative pentru noi ca să putem contracara informaţiile care vin despre navigatorul de Internet "Chrome"? Ai auzit că are o aplicaţie de recunoaştere vocală şi de fapt înregistrează absolut tot ce spui când eşti în preajma computerului chiar dacă programul este oprit din funcţiune.
Cobra: Nu folosiţi acel navigator. E foarte simplu.
Alexandra: Asta e tot. Ok.
Cobra: Da, aş recomanda Firefox pentru că este navigatorul cu cea mai puternică intimitate confirmată.
Alexandra: Pe acela îl folosesc şi eu. De fapt o mulţime de informaticieni spun acelaşi lucru. Acum vroiam să te mai întreb ceva despre Fulford. (Ok.) El afirmă că Obama şi Papa Francisco au semnat un acord despre aurul localizat în Mindanao pentru a fi folosit într-o campanie masivă de eradicare a sărăciei şi oprirea distrugerii de mediu. Este asta un semn de schimbare în interiorul Vatican-ului sau e doar altă propagandă?
Cobra: Practic, nu există nici un fel de aur despre care Fulford vorbeşte, iar acest aşa numit tratat, nu e valid, nu e adevărat.
Alexandra: Ok. Mai menţionează şi despre Blair care are o perioadă de presă foarte dificilă fiind expus peste tot. Ne-ai putea da ceva actualizări? N-am mai vorbit de foartă multă vreme despre familia regală. Şi el mai menţionează că Regina Elisabeta înmânează îndatoririle Prinţului Charles. Mă gândeam, ce simţi privitor la implicaţiile acestui fapt luat separat?
Cobra: Aş spune că e un fenomen destul de extins acum, oamenii lucrează la expunerea [...] şi a membrilor Cabalei din Guvernul Britanic.
Alexandra: Tare. Am văzut şi faptul că spun se mişcă spre a legaliza marijuana ceea ce va avea un efect al bulgărelui de zăpadă privitor la tăierea banilor care le sunt disponibili. Eşti de acord că asta se petrece cu adevărat în toată lumea? Am văzut ceva articole despre Mexic şi Korea de Nord.
Cobra: Da, sunt de acord întru totul cu ceea ce ai citit.
Alexandra: Uau, bunule Dumnezeu, o să trecem şi peste asta. Dar, ce simţi despre Arabia Saudită. Se pare că a fost abordată de ţările din Orientul Mijlociu şi au fost ameninţaţi că toate conexiunile lor vor fi tăiate dacă continuă să sprijine Cabala din Statele Unite. Eşti de acord cu asta. Se întâmplă ceva acolo?
Cobra: Vezi tu, Arabia Saudită se află acum în mijlocul unui foc încrucişat pentru că a sprijinit Cabala în ultimele căteva decenii, iar acum e obligată să comute alianţele şi acest proces nu este uşor pentru greii cabalişti din Arabia Saudită, dar trebuie să o facă şi este singura lor cale de supravieţuire în aceste câteva luni, într-un fel sau altul. Este o schimbare completă în turbulenţe în Arabia Saudită pentru că e necesar să reteze legăturile lor cu Bush, cu Illuminati şi sunt nevoiţi să negocieze cu alianţa şi asta e ceea ce se petrece chiar acum.
Alexandra: Ok. Iată un comentariu despre care vroiam să-ţi cer opinia: "data reglementărilor din 31 ianuarie a căzut săptămâna trecută şi dacă orice bancă majoră (J.P.Morgan?) era în imposibilitatea de a livra aur fizic sau să facă orice tip de plăţi, li s-a dat termen până la jumătatea lui februarie să rezolve situaţiile sau vor fi lichidate", ce părere ai despre asta, unu şi doi, li s-a dat această temă... putem avea asemenea putere în acest moment să lichidăm o bancă aşa mare precum J.P.Morgan?
Cobra: Este o posibilitate, aş spune asta. E o fereastră de timp între 7 şi 11 februarie când anumite acţiuni mari pot fi declanşate în interiorul sistemului financiar global, dar nu pot garanta asta. Sunt anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii care au loc care ar putea rezulta în schimbări radicale în sistemul financiar în acea fereastră de timp. Să aşteptăm să vedem.
Alexandra: Deci spui că între 7 şi 11 spui.
Cobra: Între 7 şi 11 ceva major s-ar putea petrece în sistemul financiar global care ar putea încasa tensiunea maselor.
Alexandra: Foarte tare. Una dintre întrebările pe care le am, e cumva pe lângă subiect, dar probabil că ai auzit de "Blood Moons" (Luna [de astru] însângerată - N.T.) şi aparent sunt 4 între 2014 şi 2015. Ce rol joacă asta în desfăşurarea colapsului sistemului financiar?
Cobra: În fapt nu e vorba doar de colapsarea sistemului financiar. Este vorba despre schimbarea libertăţii în general, despre începutul unui nou ciclu - schimbărea erelor. În fapt, toate acele mişcări astrologice declanşează anumite energii care la rândul lor pot declanşa schimbări fizice pe această planetă.
Alexandra: Ai putea spune audienţei, exact, ce sunt aceste "luni însângerate" şi de ce sunt atât de puternice?
Cobra: Sunt momente care au loc vizual, de obicei în jurul echinocţiilor de primăvară şi toamnă şi mai ales anul acesta formează un foarte important simbol evreiesc "Big Omen" pentru evrei (Marele Augur-N.T.) şi ultima oară când a avut loc a fost în anul 79 când romani au distrus Templul Ierusalem-ului deci s-a întâmplat la o Lună cu semnificaţie istorică. Şi probabil ştiţi, Cabala este obsesionată cu Ierusalem şi Templul din Ierusalem. (Da.) Deci este o dată simbolică şi pentru ei.
Alexandra: Şi sunt obsesionaţi cu acest templu pentru că...?
Cobra: Sunt obsesionaţi pentru că linia de pe care marii preoţi Illuminati descind vine de la Templul din Ierusalem.
Alexandra: Întorcându-ne la situaţia monetară, eşti de acord că Statele Unite au rămas cu adevărat fără bani în februarie? Privitor la Cabală.
Cobra: N-aş spune că fără bani, dar aş spune fără fonduri pentru a menţine iluzia unui sistem financiar bun într-un fel în care să mai convingă că funcţionează aşa cum au făcut-o până acum.
Alexandra: Foarte tare. Deci am fpcut într-adevăr multe progrese. Ştii, Cobra, toate lucrurile astea care se petrec în spatele scenei şi pe care le-am tot trecut în revistă au adus mult`conñtienţă oamenilor, dar acum devine mult mai evident.
Cobra: Devine mult mai evident. Da. Dar sunt stadii care vin care vor fi mult mai evidente decţt ce a fost până acum.
Alexandra: Timpuri foarte interesante pentru a trăi. Care este opinia ta despre ce spune Fulford de Angela Merkel. Aparent a avut un accident la ski şi a spus că a fost pentru că a fost suspectată că ar fi şeful celui de-al 4-lea Reich. Crezi că e adevărat?
Cobra: Da, a avut şi ceva legături cu Cabala şi am auzit că au fost ceva presiuni legat de asta.
Alexandra: Deci au făcut asta. Îmi amintesc de Sunny Bono, îţi aminteşti? (Da.) Mi se pare că Sunny Bono a avut un accident de ski şi în aceeaşi săptămână un canadian a avut la fel.
Cobra: Da, de obicei folosesc prăbuşiri de avioane. Aşa fac ei treburile.
Alexandra: (Râsete) De fapt nu râd, nu e de râs, dar serios... Care e opinia ta despre un comentariu despre sionişti? Se spune că acum sioniştii sunt izolaţi si sistematic înlăturaţi în multe ţări într-un proces de aresturi publice ale celor mai la vârf lideri de guvern sionişti. Şi mai spun că va fi televizat ceea ce sună cumva asemănător cu ce spuneai mai demult.
Cobra: Da, aceasta se va petrece la Eveniment pentru că sioniştii ocupă poziţii cheie în structura Cabală şi ei vor fi arestaţi numai când va avea loc Evenimentul.
Alexandra: Uau deci toate astea sunt conectate între ele. Dar ce părere ai despre comentariul privin un grup de politicieni din D.C. (District of Columbia - Washington - N.T.) şi de faptul că sunt conştienţi de faptul că bunkerele au fost capturate şi că se tem foarte mult pentru viitorul lor?
Cobra: E adevărat.
Alexandra: Apoi, mi s-a părut că asta e grozavă. Şi apoi vine cu detalii foarte specifice de cum să fie eliberate Statele Unite şi anume prin ocuparea celor 12 ramuri bancare ale Rezervei Federale, să fie trimis un audit la Congres şi să fie arestaţi toţi cei ce au fost mituiţi, înlocuirea membrilor principali din Curtea de Justiţie pentru a permite eliminarea lui George Bush junior, terminarea Corporaţiei Statele Unite ale Americii şi restaurarea Republicii Americane, închiderea oricărei bănci naţionale care a condus schimburi fraudulente, ridicarea personalului din agenţii sau armată care a fost mituit, ştergerea datoriei publice sau private şi pornirea reconstrucţiei Americii cu valută emisă de guvern. Aşa defineşti şi tu în linii mari ceea ce s-ar numi noua societate pregătită pentru schimbare pe care o căutăm cu toţii?
Cobra: De fapt ceea ce Fulford descrie este o parte a planului de la Eveniment şi o parte a viitorului de după Eveniment.
Alexandra: Ok, deci Fulford e pe aceeaşi linie, lucrează împreună cu tine şi cu Rezistenţa acum?
Cobra: Am comunicat de câteva ori, nu cooperează foarte activ, dar are multe surse de informaţii interesante.
Alexandra: Da, deci asta e adevărat. Acuma, Cobra, iată ceva peste care am dat. Eşti de acord că începând cu 21 decembrie 2012 toată lumea se aştepta să se petreacă Evenimentul şi nu s-a produs pentru că populaţia de la suprafaţă nu se găsea la un nivel suficient de înalt de vibraţie?
Cobra: Am spus că cu mult înainte de această dată multă lume se aştepta să înceapă detenţiile şi primele contacte (cu extratereştrii-N.T.) şi motivul pentru care nu s-a petrecut este pentru că nu era pregătită toată lumea.
Alexandra: De acord. Şi crezi, de asemenea că pentru ca oamenii să reziste procesului de ridicare şi iluminare este imperativ ca toate obişnuinţele şi adicţiile să fie oprite precum măncatul de carne, completa vindecare a corpului?
Cobra: E nevoie ca oamenii să înţeleagă că ascensiunea este transformarea conştienţei deci e nevoie ca tot acest proces să treacă prin conştienţa noastră. Nu e ceva extern, e ceva ce se petrece în interiorul tău. E un proces care poate fi ajutat de tehnologii avansate, dar procesul e necesar să se petreacă cu tine. Toate schimbările exterioare precum schimbarea obiceiurilor culinare sunt doar o consecinţă a tranformării spirituale interioare.
Alexandra: Îţi mulţumesc pentru această lămurire pentru că oamenii îmi scriu permanent despre asta. Deci, ok, Cobra, acum eşti pe punctul fierbinte, ca şi cum n-ai fi fost niciodată până acum (râsete)... Care e opinia ta despre Keanan, Swiss Intendo, China, e o grămadă de informaţie despre acestea, sunt foarte multe e-mail-uri pe care le primesc de la cei care urmăresc galacticconection şi toată lumea se cam scarpină în cap.
Cobra: Aş spune să folosească fiecare discernământul.
Alexandra: Simţi că Trustul Swiss Intendo şi contractori lui Keshe care cer oamenilor să semneze sub linia punctată ar fi la bază o altă intenţie de a deturna suveranitatea noastră? Eşti de acord cu asta?
Cobra: Nu e nevoie să semnezei nimic din ce nu vrei să semnezi. E ceva ce nu e nevoie să faci.
Alexandra: De acord cu asta. Uite lte întrebări. Poţi lămuri diferenţa dintre tahiioni, orgon, unde scalare şi punctul zero?
Cobra: Ok. Sunt 4 lucruri complet diferite. (Râsete. Ştiu.) Energia tahiionică sau particulele tahiionice sunt particule care sunt efectiv mai rapide decât lumina şi sunt baza transmisiei luminice în Universul Eliberat. Câmpul energetic al punctului zero este este câmpul energetic al vacuumului care trasnmite informaţie prin fluctuaţia constantă. Orgon-ul este flux eteric de prana, chi, care susţine planul eteric, iar tehnologia scalară este tehnologia undelor staţionare care poate transmite informaţie sau energie prin unde staţionare ar fi o descrie scurtă şi rezumată pentru ca oamenii să aibă o idee.
Alexandra: Da. Da, dar e grozav, e grozav că ai lămurit asta pentru oameni. Acuma, o altă întrebare. Câte Universuri există? Ţi potrivit cu câte sunt există un unic Creator al unui Univers? Şi cine a creat Creatorul?
Cobra: Există un singur Univers care are mai multe aspecte şi există un singur Creator şi nici măcar nu l-aş numi Creator, pur şi simplu este Unia.
Alexandra: Mmm... şi crezi că există un Creator Prim, ca un fel de nivel inferior în Univers? Pentru că se vorbeşte de cele 7 sub-universuri.
Cobra: Nu sunt de acord pe deplin cu toată ideea Creatorului. De fapt, Universul a fost... multe faţete ale rezultantului om, în extensie, între două forţe puternic acaparatoare şi nu este, de fapt un act conştient de creaţie ci este o interacţiune dinamică între două forţe.
Alexandra: Acuma asta sună cumva a Big Bang.
Cobra: De fapt, da, Big Bang este o descriere simplă şi bună a unei faze a acestui proces.
Alexandra: Ok, Cobra, spune-ne câte ceva despre bazele subterane, ai spus că precis au fost curăţate şi că anumite Forţe ale Luminii s-au mutat în diferite zone, dar care e treaba cu multe dintre zvonurile referitoare la interiorul gol al planetei (Hollow Earth-N.T.)? Ei susţin că este o gaură în Terra, de fapt au filmat un video pe care l-am văzut unde lumine iese din acea locaţie şi e datat din 1987 şi se presupune că acum acea locaţie a fost închisă. Eşti de acord cu asta?
Cobra: Majoritatea video-rilor deţin multă dezinformare în subiectul acesta. E tot ce pot să spun.
Alexandra: Uau, chiar şi cele în care arată... arată efectiv... nici nu ştiu cum să descriu, arată un câmp de energie care iese din pol.
Cobra: Cel mai probabil aş avea nevoie să văd precis acel video ca să spun ceva. Întreaga idee a planetei goale pe dinăuntru e o campanie de dezinformare. (Ok.) Nu este aşa.
Alexandra: Ok. O altă persoană ne scrie şi spune: "Cobra a scris despre oamenii bogaţi care devin bogaţi prin implicarea lor cu Cabala. Acest lucru este puternic împotriva Forţelor Luminii, iar Rezistenţa sugerează amnistia generală a acelora care nu au fost implicaţi în acte criminale umane mari. În acest caz, rusul Chodorkowski un exmplu pentru amnistie?
Cobra: Este o linie de demarcare foarte fină. Oamenii vor decide ca un consens al umanităţii, evident aceste persoane vor trece printr-un proces de judecată şi dacă Foţele Luminii şi umanitatea vor fi de acord atunci amnistia va fi garantată. (Ok.) Eu aş sugera, pur şi simplu, ca oamenii să nu mai meargă pe calea răzbunării pentru că asta nu rezolvă nimic.
Alexandra: Da. Asta e adevărat. Şi nu vrem să ne coborâm nivelul vibraţional la nivelul lor, nu-i aşa?
Cobra: Exact. Exact. Bineînţeles chiar dacă acele persoane vor beneficia de amnistie ei nu vor avea acces la nici un fel de putere, niciodată în viitorul acestei planete. Vor fi terminaţi.
Alexandra: Ştii, asta tocmai a apărut. Care e opinia ta despre cele 3 articole majore care tratează despre moartea bancherilor, mi se pare că unul s-a spânzurat, altul a sărit de pe clădire, iar celălat a avut o moarte subită. Este parte din războiul Cabalei?
Cobra: Bazic, toate aceste persoane aveau intenţia să dezvăluie adevărul despre ecuaţia părţilor de aur şi au fost silenţiati simplu de către Cabală.
Alexandra: Ok. Iată, toată lumea, am obţinut şi acest răspuns. Celălat articol despre care vroiam să te întreb despre un student de universitate care a văzut o planetă care se îndreaptă sprenoi şi este şi un link. Care e opinia ta despre asta? Poţi să-ţi citesc un pic, spune că faimoasa planetă albă care a fost descoperită în anii 50 despre care doctorul Stranges a spus că este reală şi că se îndreaptă încoace. Potrivit lui Rob Potter, Dr.Frank Stranges este un contactat care s-a întâlnit cu Valiant Thor de pe Venus a spus că există acest obiect care este benign şi că probabil va sosi aici, potrivit articolului.
Cobra: Nu există nici o planetă care să se îndrepte către Terra.
Alexandra: (Râsete) Ţi-a sunat vocea a dezgust, Cobra. (Râsete.)
Cobra: Nu fac decât să repet ce am spus deja de multe ori în trecut.
Alexandra: Da, ştiu. Ok, acuma de la oamenii noştri, privitor la archoni, o întrebare, să ne lămureşti. Dacă sunt o mulţime de archoni, ei se separă, într-adevăr, după misiuni de reîncarnare, ei ar dori să se lămurească cum funcţionează reîncarnările lor? Cu primesc ei aşa-numitele contracte de suflet, e la fel ca la noi?
Cobra: Ei continuă să se reîncarneze în interiorul liniilor de sânge ale familiilor majore, în poziţii de putere.
Alexandra: Ok. Au şi ei un fel de contract cum avem şi noi? Adică e cam la fel sau e...
Cobra: Toată lumea are un contract.
Alexandra: Ok. Şi eşti de acord cu Cameron Day că nu e neapărat un contract pe care noi l-am ales?
Cobra: E o situaşie cu truc pentru că la un anumit moment eşti obligat să iei o decizie pentru a fi involucrat în proces pentru a veni aici, dar începînd cu acel moment eşti în principal forţat să semnezi contractul. (Da.) Deci e nevoie să revoci toate contractele inclusiv cele originale care te-au implicat în tot acest proces.
Alexandra: Şi asta are mult mai mult înşeles când se spune că 95% din totalul familiilor sunt complet disfuncţionale (Da. Da.) Înţelegi ce vreau să spun? Dar iată o altă întrebare bună pentru tine. Individul acesta spune: am auzit mult despre Cabală că promovează simboluri satanice prin mass-media şi muzică şi ceremonii de premiere precum Grammy, cum că ar fi, de fapt, ritualuri pe scală largă. Ar putea Cobra să ne dea o explicaţie tehnică despre cum aceasta le dă lor energie şi cum este folosită acea energie?
Cobra: Un aspect al folosirii acestor simboluri este pentru a adânci controlul mental al sistemului lor e programare mentală pentru a întări controlul sau sistemul şi în al doilea rând folosesc aceste simboluri pentru a intima cu şi a reteza conştienţa maselor să le programeze într-un fel în care ei se vor supune la ascultarea ordinelor Cabalei. Deci acesta este modul în care le folosesc.
Alexandra: N-au folosit consistent şi Vrăjitorul din Oz în acest control mental?
Cobra: Ba da. A fost unul dintre marile exemple.
Alexandra: Da. Deci..., Cobra, am o întrebare pentru tine, care este opinia ta despre sămânţa sufletului care se află în plexul solar, contra, inimă, adică vine din inimă sau vine din sămânţa sufletului? Care simţi că e mai semnificativ?
Cobra: Că Sămânţa Sufletului este în plexul solar provine din tradiţiile spirituale vechi ale chinezilor, iar acesta este un stagiu prin care oamenii trec apoi progresează către inimă, iar faza umrătoare este integrarea tuturor chakrelor deci ai toate chakrele şi toată... toată energia este complet activă şi complet acordată între noi toţi(???).
Alexandra: Uau...Excelent. Mulţumesc pentru răspuns. Cobra, toată lumea doreşte să ştie, inclusiv eu, ai absolvit cu titlu? (Poftim?) Ai absolvit cu titlu? Lumea e mască la cât de multe şti.
Cobra: Asta nu vine din educaţia formală. Asta vine din contextul "cine sunt" şi reverberarea sursei originii mele.
Alexandra: Ok, asta răspunde la câteva întrebări. Ok, Cobra ne apropiem de finalul orei, dar vreau cu adevărat să-ţi cer opinia despre un video pe care ştiu că l-ai văzut deja. A fost un video postat, cred, dintr-o altă ţară, cred că era în portugheză şi comparau opiniile tale despre Ison contra celor ale lui Tolek. Ştii la ce mă refer? (Da.) Vrei să comentezi despre asta, pentru că ştiu că s-a vehiculat o grămadă de informaţie care a zburat de colo-colo prin Internet, a fost o mare dezbatere despre asta.
Cobra: Ei bine, tot ce am de spus am spus deja, iar oamenii pot interpreta oricum doresc.
Alexandra: Crezi că anume comentarii au fost, posibil, adică, de exemplu spuneau că avea un câmp magnetic de radiaţii în jurul ei, că era într-o cuşcă dar era invizibilă...
Cobra: Vezi tu oamenii au o problemă pentru că perspectiva mea asupra cometei Ison nu a fost la fel cu cea a lui Tolek şi ei vor să recompileze acest fapt. Tot ce spun este că cometa Ison a fost o cometă normală şi ne nici o navă nici înăuntru nici afară nici prin preajma ei în vreun fel care să fie important. A fost important pentru conştientizarea maselor despre realitatea existenţei spaţiului dincolo de planetăm, iar celălalt lucru este că există o mulţime de nave peste tot în toate felurile de orbite în jurul acestei planete, în Sistemul Solar şi nu sunt limitate niciunei orbite planetare. Sunt peste tot.
Alexandra: Şi crezi că asta a avut vreo conexiune cu vreuna din profeţiile Hopi despre cometa albastră?
Cobra: Aceasta nu a fost deocamdată Blue Kachina din profeţiile Hopi.
Alexandra: Uau, deci încă nu a sosit.
Cobra: Nu încă.
Alexandra: Ok. Bun. Ne apropiem de o oră. Am observat că ai postat astăzi un blog care m-a zăpăcit când am văzut "Cobra deasupra vălului" am crezut că ai fost trimis pe rază către o navă şi ai decolat. (Râsete.) Dar ai mai avea ceva să împărtăşeşti cu noi înainte să ne despărţim?
Cobra: Da. Am avut această experienţă a mea de multe decenii să mă aflu deasupra vălului. Este o experienţă foarte liberatoare. Mi-a arătat informaţie practică şi mi-a confirmat informaţiile primite despre ce se petrece acolo şi... vom fi liberi.
Alexandra: Asta e grozav. Când s-a întâmplat asta?
Cobra: Cam acum o săptămână.
Alexandra: Bine pentru tine. De-abia aştept să pot experimenta şi eu acelaşi lucru.
Cobra: După Eveniment acest fapt va deveni posibil tot mai mult pentru oameni pentru că fiecare merită să poată călători liber, nu numai în ţara vecină dar şi desupra. Orice cetăţean al acestei planete să devină un cetăţean galactic. Acesta e un aspect extrem de important pentru dizolvarea carantinei de pe această planetă.
Alexandra: De fapt, asiguraţi-vă că vizitaţi blog-ul lui pentru că vorbeşte despre aceste baloane stratosferice pe care le putem crea cu toţii pentru a crea mai multe fisuri în matrice. S-o facem prieteni!
Cobra: Da, nu e nici dificil nici scump, iar oamenii devin nerăbdători despre Eveniment şi asta e ceva ce pot face între timp.
Alexandra: Da, sunt de acord. Mulţumesc, Cobra, ca de obicei pentru actualizările pentru luna ianuarie şi te aşteptăm peste o lună. Întrevezi că martie va fi o lună foaaarte pozitivă pentru noi?
Cobra: Lucrurile vor accelera de acum înainte tot mai mult, lucrurile vor deveni foarte interesante.
Alexandra: Ei bine, prieteni, aţi auzit asta direct de la Cobra, ţineţi-vă pălăriile, staţi pe recepţie şi ce avem nevoie cu siguranţă pentru toţi cei care ascultă acest interviu, STAŢI DEPARTE DE FRICĂ. GATA CU FRICA! Nu avem timp pentru frică, suntem puternici, avem nevoie să ne unim precum au făcut mereu Cabala de... câţi ani Cobra?
Cobra: Un lucru care a fost învăţat este că ei au nevoie ca corporaţia lor să supravieţuiască, iar noi avem nevoie ca corporaţia noastră să învingă.
Alexandra: Iată! Îmi place asta. Îmi place asta, o s-o postez pe site-ul meu. Mulţumesc tuturor pentru ascultare pe galacticconection.com, dacă aveţi întrebări daţi-mi un rând, iar pentru cei care luptă cu scoaterea implanturilor este în partea de sus a blog-ului şi Cobra, vreau să-ţi mulţumim pentru tot ceea ce faci pentru Lumină.
Cobra: Tuturor mulţumesc pentru ascultare şi aprindeţi Lumina din voi.
Alexandra: Victoria Luminii! La revedere!


Sursa video

20140203

Benjamin Fulford - 3 februarie 2014 - Se aşteaptă începerea focurilor de artificii la finalul sărbătorii Noului An Lunar


Se aşteaptă începerea focurilor de artificii la finalul sărbătorii Noului An Lunar


Vacanţa Noului An Lunar a început şi sursele noastre spun că ne putem aştepta la începerea focurilor de artificii în săptămâna lui 10 februarie (dacă eşti de la şcoala care crede că Luni este prima zi a săptămânii). În esenţă, noul guvern chinez recunoaşte că a creat o bulă imobiliară şi a decis să o spargă imediat ce lucrul după Noul An e reluat în mod serios. Aceasta va afea un efect propagat în lumea întreagă, mai ales pe pieţele de mărfuri care au crescut dependente de cererea chineză.

Războiul meteo continuă şi el cu frontul de vreme rece din SUA şi seceta din California care devastează rezervele de hrană americane şi aduc cirezile de bovine la cele mai scăzute numere din ultimii 60 de ani. Bovinele din Australia sunt şi ele devastate de secetă şi un cititor al ştirilor a reuşit să găsească dovada armelor de modificare meteo HAARP folosite împotriva Australiei.
Ciclon în Australia

Mai este şi o luptă în desfăşurare sub suprafaţă, în lumea bancară a planetei conectată la un atac de colaborare împotriva J.P.Morgan, Skull and Bones şi familia Bush (Scherf, Pierce, Pecce). Morţile misterioase ale celor trei bancheri de săptămâna trecută au fost toate conectate cu această bătălie, potrivit MI5 şi altor surse.

Gabriel Magee, bancherul de la J.P.Morgan care a murit în Londra era un specialist IT cu negocieri cu Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, inclusiv Arabia Saudită, El a lucrat la programul pieţei "predictive" care resaltă mişcările pieţei. Acestea sunt foarte apropiate de AI şi generează profituri uriaşe. Investigatori din UK suspectează ca a fost ucis să-l reducă la tăcere după ce a identificat şi era pe cale să tragă alarma despre transferuri imense de dolari în afara ţărilor BRICS.

William Broeksmit, bancherul Deutschebank, a murit după ce Deutschebank s-a retras din comitetul pentru fixarea preţului aurului şi şi-a retras aurul din Paris. Investigatorii cred că bancherul a fost ucis pentru că Deutschebank a fugit către căile de scăpare şi s-a oprit din a mai ajuta J.P.Morgan pe piaţa aurului. J.P.Morgan deţine 60% din totalul derivativelor în aur din SUA ceea ce înseamnă că deţine de 65 de ori mai mult aur pe hârtie decât are aur fizic. Familia Dragonul şi alţii cer ca J.P.Morgan să înmâneze aurul fizic.

Aceasta ne duce la cea de-a treia moarte, acea a ex-economistului Comisiei Rezervei Federale, Michael Dueker, care a lucrat pentru o firmă numită Russell Investments. Cu toate că încă mai încercăm să confirmăm aceasta, este probabil ca Russell Investments să fie conectată cu Russell Trust care controlează Skull and Bones şi Consiliul pentru Relaţii Străine. E posibil ca Dueker să fi fost adus la tăcere pentru că era pe cale să tragă semnalul de alarmă despre jaful pensiilor şi al fondurilor de asigurare de către federali.

De asemenea, săptămâna trecută, un prinţ saudit a contactat Fundaţia Dragonul Alb să întrebe despre disponibilitatea titlurilor istorice acoperite de aur chinez.

Să ne reamintim că data reglementărilor din 31 ianuarie a căzut săptămâna trecută şi dacă orice bancă majoră (J.P.Morgan?) era în imposibilitatea de a livra aur fizic sau să facă orice tip de plăţi, li s-a dat termen până la jumătatea lui februarie să rezolve situaţiile sau vor fi lichidate. Ne reamintim şi că Secretarul Trezoreriei USA, Jacob Lew, a avertizat recent guvernul SUA că va rămâne fără bani pe 7 februarie şi ar putea folosi trucuri pentru a menţine funcţionarea acestuia câteva zile mai mult.
Şeful trezoreriei americane va rămâne fără bani în februarie

Ce poate fi sigur este că vor fi ceva "schimburi de cai" serioase care se vor petrece în spatele scenei între acum şi jumătatea lui februarie.

Avem şi indicaţii în creştere că pe lângă eforturile de a forţa falimentul federalilor prin cererea aurului fizic mai există şi o mişcare să le taie petrolul şi banii de pe droguri.

Pe frontul petrolului se petrec destule. Cea mai mare realizare a fost înfrângerea încercării Fraţilor Rockefeller de a folosi preocupările despre mediu ambiental pentru a preveni construcţia ţevii de la Keystone care ar fi trimis petrol canadian către rafinăriile din Golful Mexic. Altfel spus, aceasta înseamnă că mult mai puţin din ce americanii plătesc pentru benzină va fi reciclat de băncile federale controlate de Cabală via statele vasale din Orientul Mijlociu.

Aceste state din Orientul Mijlociu arată şi ele semne de independenţă de la controlul federal. Guvernul Arabiei Saudite, de pildă, a refuzat să se întâlnească cu o delegaţie congresistă care includea reprezentanţi ai Securităţii Teritoriale, Forţelor Armate şi comitete ale Inteligenţei. În cercurile diplomatice acest fel de dojană e cât se poate de negativă.
Saudiţii dojenesc delegaţia de congresişti

Supărarea saudiţilor a fost alimentată, fără îndoială, de faptul că Preşedintele Erdogan al Turciei a vizitat Iranul, săptămâna trecută şi ambele ţări au anunţat că vor începe integrarea economiilor lor şi a guvernelor la un nivel mult mai înalt decât înainte. Aceasta a avut legătură cu planul de a face Europa să cumpere gaz din Iran şi Rusia în locul monarhiilor din Golf controlate de Cabală, precum Arabia Saudită.

Din nou, acesta ar putea fi motivul pentru care saudiţii încearcă acum să obţină o înţelegere cu Societatea Dragonul Alb. Li s-a spus să taie legăturile pe care le au cu întreţinătorii de războaie cabalişti şi să sprijine o campanie masivă de eradicare a sărăciei şi oprire a distrugerii mediului ambiental.

Guvernul Nigeriei a anunţat şi el, săptămâna trecută, că va începe schimbarea banilor lor din petrol din dolarii Comisiei Rezervei Federale în Yuan-ii Chinezi.

Pierderea venitului din petrol de către cabalişti este acompaniată de o pierdere crescîndă din cealaltă mare resursă a lor: banii din dorguri.

Mişcarea de a legaliza marijuana (Franţa, Mexic, New York, etc. se alătură caravanei) termină astfel monopolul marijuanei deţinut de Cabală, fenomen care are afectul bulgărelui de zăpadă. Aprobarea guvernului mexican a miliţiei cetăţeneşti în lupta împotriva facţiunii traficanţilor de droguri a CIA din Mexic va porni lovirea cruntă şi a veniturilor din cocaină. De asemenea, guvernul nord-korean al lui Kim Jong-un a închis toate fabricile de amfetamine, închizînd astfel o mare sursă de venituri a banilor subterani a facţiunii Bush/Nazi din Asia, declară surse nord-koreene. Să vedem dacă vor fi privaţi în curând şi de sursele de pe heroina din Afganistan.

Loja P2 a contactat şi ea Societatea Dragonul Alb, săptămâna trecută, pentru a revela numele mai multor brokeri ai puterilor secrete de până acum care blocau noul sistem financiar. Aceştia sunt Franco Rienzi (spion Mossad), Giuseppe di Antonio (Mossad Roma), Lemue dico Mannucci (bancher), un avocat al mafiei pe numele de Mastroianni şi Pastorul Anglican, agent Mossad, Claudio Zappala. Mi-a fost imposibil să ajung la aceşti oameni să obţin comentariile lor, dar sunt bineveniţi să mă contacteze dacă simt că au fost numiţi în mod eronat.

P2 spune că încearcă promovarea unei înţelegeri între Ruşi, Chinezi şi Americani să formeze un guvern de tip federal global. Ei spun că vor invita alte grupuri să se alăturile odată ce aceştia trei au ajuns la o înţelegere de bază. Ei spun că această federaţie de egali cum este plănuită nu va fi acelaşi lucru cu Noua Ordine Mondială fascistă pe care Cabala a încercat să o pună în aplicare.

Sursa